Logo van Santos world store

Elektrische fietsen

Een fiets met een hulpmotor. Niet meer te vergelijken met de fietsen van vroeger die een hulpmotor hadden. De moderne elektrische fiets is stil, snel, en onopvallend. De e-bike is ook een prima alternatief voor mensen die wel graag naar hun werk fietsen, maar er niet graag bezweet aankomen. Zonder al teveel moeite haalt de e-bike zo’n 25 km/h. Tegenwoordig zijn er ook e-bikes die 45 km/h halen, handig voor de forens die lekker wil doorrijden en niet in de file wil staan. En binnendoor is het tijdsverschil met een auto (die in de file staat) minimaal. Ook op het fietspad op de zondagen komt de e-bike steeds meer voor. Juist omdat de nieuwere modellen steeds verder kunnen. Afstanden van wel 100km komen vrij vaak voor (afhankelijk van omstandigheden en type fiets). 


Omdat de collectie e-bikes zo groot is, blijkt het soms lastig om een juiste keuze te maken. Daarom adviseren wij u graag. Wij hebben diverse demonstratie modellen klaarstaan zodat u zelf kunt ervaren wat de verschillen zijn tussen de fietsen. U kunt met deze modellen gewoon buiten op straat uw ronde rijden voor het juiste gevoel. 

 

Wist u dat bij Santos de elektrische ondersteuning een toepassing is? Santos heeft geen standaard elektrischefiets maar bij de meeste modellen kan er gekozen worden voor een elektrische ondersteuning van Go Swiss.

 
Wij zijn gespecialiseerd in de technieken van Sparta, Batavus, Gazelle, Kalkhoff en algemeen het Bosch systeem. Voor Santos hebben wij zelf een elektrisch ondersteunde vakantiefiets gemaakt. Hiermee onderscheiden wij ons van andere winkels.