fietsforens - Santos_world_store.
  • fietsforens - slider_1.
  • fietsforens - custombuilt.

fietsforens

In de Randstad is de fietsforens een groeiende reizigers groep. Steeds meer mensen gaan op de fiets naar het werk. En geef ze eens ongelijk, wat is mooier om de dag te beginnen met lekker bewegen en in de meeste gevallen ben je nog sneller op het werk. Het enige nadeel voor een fietsforens kan het weer zijn en dan niet zo zeer omdat hij of zij daar niet tegen kan maar dan gaat het vooral om het materiaal, de fiets zelf. Bij regenachtig en winters weer vraagt de fiets om meer aandacht en onderhoud en de slijtage van bijvoorbeeld ketting en tandwielen ligt hoger.

 

Maar dat hoeft niet!

Er zijn fietsen die 4 seizoenen gewoon hun werk doen en heel weinig onderhoud nodig hebben.

Hoe dat kan?... ze zijn anders opgebouwd dan de normale fiets.

Neem bijvoorbeeld een Santos, zij hebben de perfecte fiets voor een fietsforens. Zo’n fiets wordt vaak afgemonteerd met een Rohloff naaf en een riem aandrijving. 14 versnellingen in het achterwiel en de aandrijving door een carbon versterkte riem. Geen ketting dus en dat scheelt veel onderhoud.

 

Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam) is een Santos World store en Rohloff dealer, gespecialiseerd met fietsen voor de fietsforens of vakantiefietser. Kom eens langs in de winkel en laat u dor ons adviseren over een fiets met weinig onderhoud en veel plezier.

Avontuurlijke lezing door Rick Creemers

Robsbikecenter
14
februari
11:36:00
0
55.000 kilometer gefietst in 2 jaar tijd. Kortom... simpel gezegd gewoon even de wereld rond gefietst.
Lees verder

Pagina's

Zoek resultaat van "fietsforens" binnen Pagina's