fietsvakantie - Santos_world_store.
  • fietsvakantie - vakantiefietsen.
  • fietsvakantie - vakantiefietsen-2.

fietsvakantie

Op zoek naar een geschikte fiets voor uw fietsvakantie? Dan zal er eerst naar een aantal zaken gekeken moeten worden. Het is belangrijk om te weten wat de beste zithouding voor u is, want u gaat veel uren op de fiets doorbrengen en een goede zit is dan uiterst belangrijk. Ook is het belangrijk te weten waar de vakantiefiets voor gebruikt wordt, welk soort ondergrond valt er te verwachten, hoeveel tassen heeft u nodig en welke versnellingssysteem is geschikt?

 

Bij Rob’s Bikecenter gaan wij graag in op al deze vragen bij het bepalen van het juiste frame, voor de juiste zithouding maken wij gebruik van een pasfiets met camerameting waarbij wij voor u de ideale zit kunnen aanraden. Start uw fietsvakantie met een goed advies bij Rob's Bikecenter, gespecialiseerd met Santos vakantiefietsen. Kijk ook eens bij ons Santos MODELLENOVERZICHT.

En omdat wij geloven in de kwaliteit die we beloven geven wij u 5 jaar garantie.

Rob's Bikecenter, Maasland (tussen Rotterdam en Den Haag).

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
fietsvakantie - vaude-rob. fietsvakantie - camping.