Frog Bikes - santos_world_store.
  • Frog Bikes - frog-bikes-logo-slider.
  • Frog Bikes - frog-gezin-slider.
  • Frog Bikes - frog-vakantie-slider.

Frog Bikes

Frog Bikes is een lichtgewicht fiets voor kinderen en prima geschikt om als vakantiefiets te gebruiken. Rob’s Bikecenter - de Santos World store - uit Maasland is niet voor niets dealer van dit merk uit Engeland geworden om deze te verkopen naast vakantiefietsen van Santos.

 

Door gebruik te maken van een Aluminium frame met voorvork en een derailleur versnelling blijft het gewicht van deze kinderfiets laag. Waar veel fietsen een Shimano Nexus 3 versnelling gebruiken is er bij de Frog Bikes gekozen voor een Shimano derailleur versnelling wat naast het lichte gewicht ook meer mogelijk heden geeft tijdens een fietsvakantie. De fiets kan naar wens afgemonteerd worden met een stevige Racktime bagagedrager, slot, verlichting en spatborden.

 

De Frog Bikes is in verschillende maten en kleuren te leveren. Gebruik het MAATTABEL voor de juiste maat van de Frog Bikes. Laat u informeren bij Rob’s Bikecenter over een mooie Frog Bike in de kleur en samenstelling wat het beste bij uw kind past. 

U vindt Rob's Bikecenter in Maasland (tussen Rotterdam en Den Haag).

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Frog Bikes - frog-union. Frog Bikes - frog-bikes.