Kalkhoff - santos_world_store.
  • Kalkhoff - slider_1.
  • Kalkhoff - vakantiefietsen.

Kalkhoff

Voor de meeste mensen is Kalkhoff nog een onbekend merk maar deze Duitse fabrikant maakt al vanaf 1919 een hele mooie serie fietsen.De bekende Duitse degelijkheid komt terug in de kwaliteit van deze fiets en met “ons” Hollanders is ook rekening gehouden… de prijs is heel gunstig.Bij Kalkhoff kunt u terecht van kinderfiets tot high-end racefiets maar Rob’s Bikecenter verkoopt vooral fietsen uit de Elktrische- en toerfiets serie van Kalkhoff.

 

Kom langs bij Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam) om u te laten informeren over Kalkhoff en gebruik de link op onze website om de fietsen van Kalkhoff  alvast te bekijken. 

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Kalkhoff - kh15_endeavour_rohloff_cb5535003b. Kalkhoff - made-in-germany.