lichtgewicht vakantiefiets kind - santos_world_store.
  • lichtgewicht vakantiefiets kind - frog-bikes-logo-slider.
  • lichtgewicht vakantiefiets kind - frog-gezin-slider.

lichtgewicht vakantiefiets kind

Een stabiele en lichtgewicht vakantiefiets voor kinderen is niet makkelijk te vinden. Maar gelukkig heeft Rob’s Bikecenter met Frog Bikes een kinderfiets in de winkel die aan deze eisen voldoet.

Uw kind kan zonder problemen mee op fietsvakantie.

lichtgewicht vakantiefiets kind - frog-rood. 

Het aluminium frame is licht en stabiel en door gebruik te maken van een derailleur versnelling blijft het totale gewicht laag. Op de fiets zijn cranks gemonteerd met een kortere lengte die afgestemd zijn op de maat van het frame. Hierdoor wordt overbelasting op de knieën voorkomen. Door gebruik te maken van een kort stuur is de Frog Bikes perfect afgestemd op de lichaamslengte van uw kind.

lichtgewicht vakantiefiets kind - frog-union. 

De Frog Bikes is in verschillende maten te leveren. Om de juiste framemaat te bepalen kunt u gebruik maken van de maattabel op onze site. De Frog Bikes is in diverse kleuren te leveren zo krijgt uw kind een lichtgewicht vakantiefiets die helemaal bij hem past.

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder

Links

lichtgewicht vakantiefiets kind - frog-bikes.