Middenmotor schakeladvies (Bosch, Impulse). - santos_world_store.
  • Middenmotor schakeladvies (Bosch, Impulse). - elektrisch.
  • Middenmotor schakeladvies (Bosch, Impulse). - vakantiefietsen.

Middenmotor schakeladvies (Bosch, Impulse).

De laatste tijd merken wij in de werkplaats dat er steeds meer klachten zijn bij elektrische fietsen over het doorschieten van de versnelling in de hoogste versnelling.

Vaak wordt dit doorschieten veroorzaakt door verkeerd schakelgedrag tijdens het wegrijden.

De Middenmotor is een hele sterke motor en kan u moeiteloos laten wegrijden in een hoge versnelling. Alleen wanneer er weggereden wordt in een hoge versnelling moet er meer kracht worden gezet op het achterwiel vergelijk dit met optrekken van een auto in de 3e versnelling. Om soepel weg te rijden met een lage belasting op het achterwiel raden wij aan om de versnelling te gebruiken zoals bij een fiets zonder ondersteuning ion versnelling 2 of hooguit 3.

Het Bosch systeem heeft ook de functie ‘schakeladvies’ in zijn display die gebruikt kan worden zodat u weet in welke versnelling er het beste gereden kan worden.

Bij vragen of hulp kunt u altijd contact opnemen of bij ons langs komen.

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Middenmotor schakeladvies (Bosch, Impulse). - Middenmotor.