Pinion - santos_world_store.
  • Pinion - elektrisch.
  • Pinion - slider_1.
  • Pinion - custombuilt.

Pinion

De Pinion is een robuust onderhoudsarm versnellingssysteem wat voor een gunstig zwaartepunt op de fiets zorgt. Middels deze laatste eigenschap blijft uw fiets goed in balans en kunt u perfect door bochten manoeuvreren. De Pinion heeft 18 versnellingen met een bereik van wel 636 %. Elke versnelling (of vertraging) heeft een verschil van 11,5% met de opvolgende versnelling. Deze technische details maken dan ook het verschil in vergelijking met andere systemen. De bediening van de versnellingen kunt u sturen door middel van een comfortabele draaigreep. Hierdoor hoeft de berijder ten opzichte van een derailleursysteem niet meer na te denken over welke combinatie gereden mag worden. Daarnaast is het ook mogelijk om in stilstand te schakelen.

Natuurlijk zijn er altijd voor en nadelen aan te tonen van de Pinion in vergelijking tot andere systemen. Maak eens een afspraak of kom langs bij Rob’s Bikecenter en laat u informeren over Pinion en al zijn mogelijkheden. Ook voor Pinion reservedelen kunt u in de winkel in Maasland (regio Rotterdam) terecht. 

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Pinion - rohloff-Pinion-3. Pinion - rohloff-Pinion-2. Pinion - rohloff-Pinion. Pinion - rohloff-Pinion-4.