Pinion - santos_world_store.
  • Pinion - elektrisch.
  • Pinion - slider_1.
  • Pinion - custombuilt.

Pinion

De Pinion is een robuust onderhoudsarm versnellingssysteem wat voor een gunstig zwaartepunt op de fiets zorgt. Middels deze laatste eigenschap blijft uw fiets goed in balans en kunt u perfect door bochten manoeuvreren. De Pinion heeft 18 versnellingen met een bereik van wel 636 %. Elke versnelling (of vertraging) heeft een verschil van 11,5% met de opvolgende versnelling. Deze technische details maken dan ook het verschil in vergelijking met andere systemen. De bediening van de versnellingen kunt u sturen door middel van een comfortabele draaigreep. Hierdoor hoeft de berijder ten opzichte van een derailleursysteem niet meer na te denken over welke combinatie gereden mag worden. Daarnaast is het ook mogelijk om in stilstand te schakelen.

Natuurlijk zijn er altijd voor en nadelen aan te tonen van de Pinion in vergelijking tot andere systemen. Maak eens een afspraak of kom langs bij Rob’s Bikecenter en laat u informeren over Pinion en al zijn mogelijkheden. Ook voor Pinion reservedelen kunt u in de winkel in Maasland (regio Rotterdam) terecht. 

Nieuw in het assortiment Gilles Berthoud zadels

Robsbikecenter
26
oktober
14:22:36
0
Naast leren zadels van Brooks hebben wij nu ook zadels van van Gilles Berthoud in de winkel. Deze zadel straalt kwaliteit en vakmanschap uit.
Lees verder
Pinion - rohloff-Pinion-3. Pinion - rohloff-Pinion-2. Pinion - rohloff-Pinion. Pinion - rohloff-Pinion-4.