Rob's Bikecenter - Santos_world_store.
  • Rob's Bikecenter - custombuilt.
  • Rob's Bikecenter - slider_1.

Rob's Bikecenter

Voor een Santos gaat u naar Rob's Bikecenter in Maasland. Als Santos World Store hebben wij alle fietsen van Santos in de winkel staan. Meest van deze fietsen hebben een rohloff versnellingsnaaf gecombineerd met een Gates Carbon Drive riem aandrijving. Maar ook de modellen met een pinion versnellingsbak of in derailleur uitvoering kunt u bij ons vinden.

 

Door goed te luisteren naar de wensen van een klant kunnen wij samen met de klant de juiste fiets voor deze klant adviseren. Elke Santos is een custom built product dus wordt naar wens van de klant opgebouwd. Wanneer we weten hoe de Santos moet worden dan moet er eerst op proef gereden worden en dat doen we nadat er eerst met een pasfiets is gemeten wat de beste zit voor u als klant is. De Santos wordt afgesteld aan de hand van de fietsmeting en het juiste zadel en stuur worden gemonteerd.

 

Na de proefrit van minimaal 8 km maar het liefst een hele dag of zelfs weekend kunt u goed beoordelen of deze fiets inderdaad de fiets is die u zoekt. Wanneer dat zo is dan gaan we pas over bestellen praten. U weet van te voren wat u koopt en hoe de Santos fietst.

Avontuurlijke lezing door Rick Creemers

Robsbikecenter
14
februari
11:36:00
0
55.000 kilometer gefietst in 2 jaar tijd. Kortom... simpel gezegd gewoon even de wereld rond gefietst.
Lees verder

Deze pagina is opgesteld door Rob's Bikecenter

Rob's Bikecenter - team.