Rohloff dealer - santos_world_store.
  • Rohloff dealer - custombuilt.
  • Rohloff dealer - vakantiefietsen-2.
  • Rohloff dealer - slider_1.

Rohloff dealer

Wij zijn gecertificeerd Santos en Rohloff dealer. Santos was het eerste merk fietsen wat met Rohloff riemaandrijvingen is gaan werken.  In onze werkplaats en winkel in Maasland (regio Rotterdam) kunt u dan ook terecht voor allerlei soorten frames en modellen met een Rohloff naaf. De Rohloff-naaf is de laatste jaren steeds meer in trek bij zowel vakantiefietsers, mountainbikers als woonwerk- en weekend-fietsers. De Rohloff versnellingsnaaf heeft 14 versnellingen welke in het achterwiel ingebouwd zijn. Deze versnellingen komen wat bereik betreft overeen met een fiets met drie voorbladen en een 9-speed cassette achter.

Voordelen van Rohloff Naaf

- Onderhoudsarm
- Degelijke kwaliteit
- Eenvoudig schakelen middels draaischakelaar aan stuur
- Geen grote stappen tijdens schakelen
- Stilstaand terugschakelen mogelijk

Kom dus gerust eens langs bij Rohloff dealer Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam) voor een professioneel advies betreft de aanschaf, de mogelijkheden en het onderhoud aan Santos fietsen voorzien van een Rohloff Naaf. 

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Rohloff dealer - rohlhoff. Rohloff dealer - Rohloff_3.