Rohloff fietsen - Santos_world_store.
  • Rohloff fietsen - slider_1.
  • Rohloff fietsen - vakantiefietsen.
  • Rohloff fietsen - custombuilt.
  • Rohloff fietsen - elektrisch.

Rohloff fietsen

Bij Robs Bikecenter in Maasland kunt u terecht voor onderhoudsarme fietsen met Rohloff. Deze fietsen met Rohloff zijn heel degelijk, oersterk en u kunt eenvoudig schakelen middels een draaischakelaar welke aan uw stuur is bevestigd. Deze fietsen zijn voorzien van een Rohloff-naaf. Deze versnellingsnaaf heeft 14 versnellingen welke in het achterwiel ingebouwd zijn. Deze versnellingen komen wat bereik betreft overeen met een fiets met 3 voorbladen en een 9-speed cassette aan de achterzijde. De  laatste jaren is de Rohloff-naaf steeds meer in trek bij zowel vakantiefietsers, mountainbikers als woonwerk- en weekend-fietsers.

In de winkel en werkplaats van Rob’s Bikecenter kunt u alle onderdelen, frames en modellen met eigen ogen bekijken. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om custombuilt uw droomfiets samen te stellen. Maak direct een afspraak en kom langs bij Rob’s Bikecenter in Maasland, regio Rotterdam.

Nieuw in het assortiment Gilles Berthoud zadels

Robsbikecenter
26
oktober
14:22:36
0
Naast leren zadels van Brooks hebben wij nu ook zadels van van Gilles Berthoud in de winkel. Deze zadel straalt kwaliteit en vakmanschap uit.
Lees verder
Rohloff fietsen - rohlhoff.