Rohloff - Santos_world_store.
  • Rohloff - slider_1.
  • Rohloff - vakantiefietsen-2.

Rohloff

Het Duitse merk Rohloff is bekend om zijn oerdegelijkheid en onderhoudsarme versnellingsnaaf, zij genieten niet voor niets een grote bekendheid en waardering onder toer- en vakantiefietsers.

De Rohloff versnellingsnaaf heeft 14 versnellingen met een bereik van 526% (verschil tussen hoogste en laagste versnelling). Daar mee is het bereik van een Rohloff hoger dan bij een derailleursysteem met 27 versnellingen. Tussen elke versnelling zit bij een Rohloff een verschil van 13,5 á 13,7 %.

Het schakelen gaat met een gemakkelijke draaigreep wat de berijder altijd duidelijkheid geeft of er lichter of zwaarder geschakeld wordt. Ook is het schakelen in stilstand is een groot voordeel ten opzichte van een derailleur systeem.

 

Het meeste onderhoud wat een Rohloff versnellingsnaaf nodig heeft is het verwisselen van de olie. Voor olie of onderdelen van Rohlof kunt bij ons in de winkel of webshop terecht.

Daarna na kan het systeem er weer duizenden kilometers er tegen aan.

Wilt u een fiets met een Rohloff naaf proberen kom dan langs bij specialist Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam). Dit kan zowel met een ketting als met een riemaandrijving. 

Meer informatie over het Rohloff systeem vindt u op onze website bij de tab assortiment of klik op de afbeelding van de Rohloff naaf.

Nieuw in het assortiment Gilles Berthoud zadels

Robsbikecenter
26
oktober
14:22:36
0
Naast leren zadels van Brooks hebben wij nu ook zadels van van Gilles Berthoud in de winkel. Deze zadel straalt kwaliteit en vakmanschap uit.
Lees verder

Deze pagina is opgesteld door Rob's Bikecenter

Rohloff - rohlhoff. Rohloff - Rohloff_3.