Santos 4.29 - Santos_world_store.
  • Santos 4.29 - slider_1.
  • Santos 4.29 - custombuilt.

Santos 4.29

Santos 4.29 de mountainbike die nog meer kan dan alleen mountainbiken. Tijdens een afdaling in de Ardennen staat hij zijn mannetje maar ook tijdens een strandrace of met een smalle band eronder als trainingsfiets in de winter maar ook met een drager gemonteerd om op vakantie te gaan.

Dat is het mooie van Santos en zeker bij deze 4.29 je kunt hem krijgen zoals je hem hebben wilt. Verende voorvork, lichtgewicht vaste voorvork of juist een voorvork waar een voordrager opgemonteerd kan worden het kan allemaal.

De 29 inch banden geven deze fiets een comfortabel maar ook een direct rijgedrag wat blijft uitnodigen om door te fietsen.

Bijna onderhoudsvrij is de uitvoering met een Rohloff naaf versnelling gecombineerd met een aandrijfriem en schijfremmen.

Kortom, kom hem gewoon bekijken en proberen om te zien wat er allemaal mogelijk is met deze Santos 4.29.

 

 

Ook deze Santos 4.29 is helemaal custom built, keuze uit 24 verschillende kleuren, derailleur of naafversnelling met aandrijving door ketting of aandrijfriem, schijfrem of velgrem, vaste- of verende voorvork? Het kan allemaal gekozen worden.

Kom de Santos 4.29 proberen bij Santos dealer Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam). 

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Santos 4.29 - 429-gr-bl. Santos 4.29 - 429-ro-wi-tz. Santos 4.29 - 429-zw-gr.