Santos Dealer Nederland - Santos_world_store.
  • Santos Dealer Nederland - slider_1.

Santos Dealer Nederland

Santos Dealer Nederland

De Santos Dealer van Nederland is Rob's Bikecenter in Maasland. Hieronder vertellen wij in het kort waar Santos voor staat en hoe u op het team van Rob's Bikecenter kunt rekenen en vertrouwen.

Santos is een oer Nederlands merk en alle fietsen zijn custombuilt. Elke fietser is uniek en Santos biedt elke koper de meest ideale fiets, helemaal op maat gemaakt. Bovendien wordt elke Santos fiets op maat gemaakt door 1 monteur en zo is er aandacht voor elk specifiek detail. Rob's Bikecenter in Maasland is al vanaf het allereerste moment gepassioneerd Dealer van Santos fietsen. De historie is lang, de kennis enorm en de service voor elke klant staat altijd op nummer 1. Kies voor een kennismaking met Rob's Bikecenter in MaaslandSantos Dealer in Nederland.

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder

Deze pagina is opgesteld door Rob's Bikecenter