Santos Den Haag - Santos_world_store.
  • Santos Den Haag - vakantieFietsen.
  • Santos Den Haag - vakantieFietsen-2.

Santos Den Haag

Als u vanuit Den Haag op zoek bent naar de Santos Dealer van Nederland vlakbij u in de buurt dan is Rob's Bikecenter in Maasland voor u de beste keuze. 

Als officiële Santos Dealer kunt u bij Rob’s Bikcenter terecht voor de aanschaf, advies of onderhoud op het gebied van Santos Fietsen in de regio Den Haag. Op een steenworp afstand van Den Haag, in Maasland, heeft Rob’s Bikecenter een moderne winkel en werkplaats waar u veel modellen en frames met eigen ogen kunt bekijken. Een Santos fiets is custombuilt samen te stellen en u heeft dan ook de keuze uit vele frameopties en maar liefst 24 beschikbare kleuren. U geniet van 5 jaar garantie op uw Santos. Breng dus gerust eens een bezoek aan Rob’s Bikecenter, gelegen onder de rook van Den Haag. Met Santos wordt elke fietsvakantie onvergetelijk.

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder

Deze pagina is opgesteld door Rob's Bikecenter

Santos Den Haag - winkel-rbc.