Santos Race lite - Santos_world_store.
  • Santos Race lite - slider_1.
  • Santos Race lite - custombuilt.

Santos Race lite

De Santos Race lite is een echte all-weather racefiets. Het meest in het oogspringende bij deze fiets is de Rohloff naaf. Dit levert altijd een mooi gesprek op bij deze fiets.

De keuze voor de Rohloff naaf is een bewuste. Hierdoor is het versnellingssysteem niet gevoelig voor weersomstandigheden en blijft altijd schakelbaar. Wanneer de aandrijving met een aandrijfriem gedaan wordt dan blijft er nog maar weinig onderhoud en slijtage over, dus meer tijd om te fietsen en geen vuile handen.

De Santos Race lite is hierdoor de ideale forensen fiets die ook in het weekend gebruikt kan worden om te trainen.

 

Ook deze Santos Race lite is helemaal custom built, keuze uit 24 verschillende kleuren, aandrijving van de Rohloff naaf met ketting of een riemaandrijving, wel of geen verlichting? Het kan allemaal gekozen worden.

Kom de Santos Trekking Lite proberen bij Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam). 

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Santos Race lite - race-lite-wi-br. Santos Race lite - race-lite-gr-bl. Santos Race lite - race-lite-zw-ro-t.