Santos travel lite - Santos_world_store.
  • Santos travel lite - custombuilt.
  • Santos travel lite - slider_1.

Santos travel lite

De Santos travel lite is een sportieve fiets die prima te gebruiken is voor verschillende doeleinden.

travel geeft al aan dat deze Santos ontworpen is om op reis te gaan.

lite gaat over het frame, dit aluminium frame is in het midden van de buis dunner dan op de uiteinden waar hij mee aan de andere buizen gelast zit. Hierdoor blijft het frame even stabiel als bij een travelmaster alleen wordt hij lichter.

Doordat de achter- en voorvork wijder zijn dan bij de travelmaster kan er ook een bredere band gemonteerd worden wat meer comfort geeft en waardoor er over ruigere paden gereden kan worden.

Betrouwbare hydraulische FIRM-tech van Magura zorgen voor goede rem eigenschappen.

 

Deze Santos travel lite is helemaal custom built, keuze uit 24 verschillende kleuren, derailleur versnelling of een gesloten versnellingssysteem van Rohloff of Pinion, ketting of riemaandrijving, wel of geen bagagedragers? Het kan allemaal gekozen worden.

Kom de Santos travel lite proberen bij Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam). 

Op uw travel lite krijgt u alleen bij ons 5 jaar garantie.

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Santos travel lite - travel-lite-br-or-t. Santos travel lite - travel-lite-d-wi-or. Santos travel lite - travel-lite-gr-bl-t.