Santos Travelmaster 3plus - Santos_world_store.
  • Santos Travelmaster 3plus - slider_3.
  • Santos Travelmaster 3plus - vakantiefietsen-2.

Santos Travelmaster 3plus

Santos introduceerde op 21 oktober tijdens de Bike Motion in Utrecht een nieuw Travelmaster model. Dit model heeft de naam Travelmaster 3+ gekregen en is zeker een aanvulling op de andere fietsen uit de Travelmaster serie.

Door te luisteren naar de duizenden fietskilometers aan ervaring van Santos rijders is Santos gemotiveerd geraakt en aan de slag gegaan.

Het resultaat is de Travelmaster 3+ geworden. Een fiets die geschikt is voor elk terrein op deze wereld. Laat hem met jou omstandigheden mee veranderen. Wordt de Travelmaster 3+ voor woon-werkverkeer gebruikt dan is de opbouw logischerwijs met 28 inch wielen een smalle band, achterdrager en spatborden. Maar voor een fietsvakantie worden de wielen verwisseld voor 27,5 inch wielen met brede banden en een low-rider aan de voorvork, tassen aanhangen en op pad.

Of gewoon even een weekend ruig weg. Maak er een bike-packer van. Dragers en spatborden er af dikke noppenband er onder bike-packing tassen monteren en lekker de Ardennen in.

 Kortom een Santos met nog meer mogelijkheden dan we gewend waren. Een echte Santos dus… een 3 met een plus.

Kom hem bewonderen, voelen en testen bij Rob’s Bikecenter in Maasland (tussen Rotterdam en Den Haag). Wij hebben verschillende modellen van de Santos Travelmaster 3+ in onze showroom staan.

 

Lees meer over de specificaties van de Travelmaster 3+ in het Santos modellen overzicht. 

Avontuurlijke lezing door Rick Creemers

Robsbikecenter
14
februari
11:36:00
0
55.000 kilometer gefietst in 2 jaar tijd. Kortom... simpel gezegd gewoon even de wereld rond gefietst.
Lees verder
Santos Travelmaster 3plus - Travelmaster-3-web. Santos Travelmaster 3plus - tm3-ice-green-bike-packing-web-recht.