Santos Trekking - Santos_world_store.
  • Santos Trekking - slider_1.
  • Santos Trekking - custombuilt.

Santos Trekking

De Santos Trekking is een hele veelzijdige fiets. Het is een echte toerfiets voor lange afstanden maar ook goed geschikt als stadsfiets of… als lichte vakantiefiets.

Het sportieve frame van de Santos Trekking leent zich heel goed om hem zo af te stemmen dat hij helemaal bij uw wensen past.

 

Ook deze Santos Trekking is helemaal custom built, keuze uit 24 verschillende kleuren, derailleur- of een gesloten versnellingssysteem van Rohloff, en dames hebben de keuze uit een mixte- of comfort frame. Het kan allemaal gekozen worden.

Kom de Santos Trekking proberen bij Rob’s Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam). 

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
Santos Trekking - Trekking-bl-zw-t. Santos Trekking - Trekking_heren_61_medium_1024. Santos Trekking - Trekkingdamesgeanodiseerdantreciet_custom_1024.