Santos Vakantiefiets - Santos_world_store.
  • Santos Vakantiefiets - Vakantiefietsen-2.
  • Santos Vakantiefiets - Vakantiefietsen.
  • Santos Vakantiefiets - slider_3.

Santos Vakantiefiets

Een Santos Vakantiefiets is altijd goed uitgerust met sterke bagagedragers welke zowel aan de voorzijde als achterzijde van de fiets gemonteerd kunnen worden. Middels toevoeging van de unieke Rohloff-naaf in de Santos Vakantiefiets heeft u de beschikking over maar liefst 14 versnellingen. De naaf draait heel licht en reageert soepel. Daarnaast zijn er maar liefst 24 framekleuren beschikbaar binnen de Santos collectie. Vele mogelijkheden dus om uw Vakantiefiets helemaal custombuilt samen te stellen.

Rob’s Bikecenter is al vele jaren dé Santos Dealer in Nederland en kan u dus zowel adviseren bij de aanschaf van een Santos Vakantiefiets als u ondersteunen op het gebied van onderhoud en reparaties. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek! 

Tevens bieden wij als énige 5 jaar garantie!

U vindt Rob's Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam).

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

RobsBikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder

Deze pagina is opgesteld door Rob's Bikecenter

Santos Vakantiefiets - vakantie2.