Santos vakantiefietsen - Santos_world_store.
  • Santos vakantiefietsen - vakantiefietsen-2.

Santos vakantiefietsen

De Santos vakantiefietsen zijn de ideale fietsen voor uw vakantie. De fiets is goed uitgerust met sterke bagagedragers die zowel aan de voorzijde als achterzijde van de Santos vakantiefiets gemonteerd kunnen worden. De fiets heeft dankzij de unieke Rohloff-naaf beschikking over maar liefst 14 versnellingen. De Santos collectie beschikt over 24 verschillende framekleuren waardoor er vele mogelijkheden zijn om uw vakantiefiets helemaal custombuilt samen te stellen. Kijk in de webshop van Rob’s Bikecenter of bezoek onze winkel in Maasland (regio Rotterdam) voor meer informatie over de Santos vakantiefietsen.

 

Rob’s Bikecenter is de Santos Dealer van Nederland. Bij de winkel kunt u meer informatie en advies krijgen over de Santos vakantiefietsen. Na aanschaf van de Santos vakantiefiets kan Rob’s Bikecenter u blijven ondersteunen op het gebied van onderhoud en reparaties. Rob’s Bikecenter biedt als enige 5 jaar garantie op de Santos vakantiefietsen

Verbetering Go-swiss motor

Robsbikecenter
14
december
12:10:40
0
Bij het Go-swiss ondersteuningssysteem, wat door Santos in hun E-bikes wordt gemonteerd, was dit het geval. De afdichting bij het achterwiel met motor was onvoldoende.
Lees verder

Deze pagina is opgesteld door Rob's Bikecenter