vakantiefiets - santos_world_store.
  • vakantiefiets - slider_3.
  • vakantiefiets - vakantiefietsen.
  • vakantiefiets - slider_1.

vakantiefiets

Goed gereedschap is het halve werk. Dat geldt ook voor een vakantiefiets. Wilt u een onbezorgde fietsvakantie, zorg dan dat u een goede vakantiefiets heeft die helemaal bij u past. Rob's Bikecenter in Maasland adviseert u graag bij het vinden van de juiste vakantiefiets.

 

Waar moet u op letten wanneer u een vakantiefiets gaat kopen.

 

  •  Het frame moet passen bij uw lichaam, daarbij is zowel de hoogte van het zadel als de afstand van het zadel tot het stuur belangrijk.
  • Met zadel, stuur en pedalen maakt u contact met de fiets. Deze zullen dan ook afgestemd moeten worden op uw lichaam.
  • De opbouw van de vakantiefiets moet geschikt zijn bij wat u wilt gaan doen. Hoeveel tassen gaan er mee? In wek terrein wordt er gereden? Welk aandrijf systeem is het meest geschikt?
  • Welk versnellingssysteem is het meest geschikt?
  • De banden moeten geschikt zijn  voor het type ondergrond waar u gaat rijden

 

Al jaren adviseert Rob’s Bikecenter fietsers die een fiets voor een fietsvakantie zoeken. Toerrijders, vakantiefietsers maar ook wereldreizigers zijn u al voor gegaan.

Het personeel van Rob’s Bikecenter heeft passie voor fietsen en ook een fietsvakantie is niet onbekend voor hen. Het materiaal van een goede vakantiefiets heeft geen geheimen voor hen en alleen door te luisteren, te meten en de juiste vragen te stellen weten zij exact wat het beste is voor u om mee op fietsvakantie te gaan.

U vindt Rob's Bikecenter in Maasland (regio Rotterdam).

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder
vakantiefiets - vaude-rob. vakantiefiets - camping.