Logo van Santos world store

Ontdek welk Santos model het beste bij jou past.

 

4.29

Een robuuste sportieve fiets bedoelt als mountainbike maar met de juiste aanpassingen ook goed te gebruiken als vakantiefiets.

 

    - Santos 4.29

 

 

 

 

 

 

 

Travelmaster 2.6

De alleskunner uit de Santos serie. Het compacte frame en de combinatie met 26” wielen met brede banden maakt van deze Santos een fiets die elk terrein aan kan. Framemaat begint vanaf 15” (40cm) ideaal voor mensen die niet lang zijn maar wel lange afstanden willen fietsen.

    - Travelmaster 2.6 

 

 

 

 

 

 

Travelmaster 2.8

Heerlijke Santos voor mooie toertochten of fietsvakanties op de verharde weg bepakt met alle tassen.  Ook de fietsforens rijdt graag met deze  Travelmaster 2.8.

    - Travelmaster 2.8

 

 

 

 

 

 

Travelmaster 2.9

De grote broer van de Travelmaster 2.6 maar dan met 29” banden. Het maakt niet uit waar je gaat fietsen, deze fiets helpt je om het doel te bereiken. De kenmerkende knik van de bovenbuis geeft deze Santos de bijnaam ‘Dromedaris’ en dat is hij ook letterlijk. Deze knik geeft extra ruimte in het frame waardoor er 3x een 2 liter fles meegenomen kan worden.

    - Travelmaster 2.9

 

 

 

 

 

 


Travelmaster 3+

De nieuweste Travelmaster van Santos. Gemaakt door te luisteren naar ervaringen en gebouwd voor elk terrein of gebruik. 

   - Travelmaster 3+

 

 

 

 

 

 

 

Travel Lite

Gedetailleerd, licht, stabiel en 28” met brede banden. Genoeg ingrediënten voor een snelle comfortabele fiets om vol te hangen met tassen voor een fietsvakantie. Maar thuis gekomen zonder dragers een perfecte fiets voor woon/werk verkeer of een mooie recreatieve tocht.

   - Travel Lite 

 

 

 

 

 

 

Trekking Lite

Licht en snel maar toch sterk en duurzaam. Dan praten we over de sportieveling van Santos.

     - Trekking Lite  

 

 

 

 

 

 

Trekking

De toerfiets van Santos, geschikt voor toertochten, woon- werkverkeer en een fietsvakantie met minder bagage.

Het gebruik van de Trekking is all-round.

      - Trekking

 

 

 

 

 

 

Race Lite

Vier seizoenen op een fiets met een gebogen stuur, minimum aan onderhoud en een lekkere snelheid. Klinkt dat niet fantastisch!  De Race Lite is ontworpen om een snelle woon/werk fiets te zijn met het accent op kilometers maken ipv onderhoud en smeren.

  - RaceLite

 

 

 

 

 

 

Cross Lite

Geen montainbike of racefiets maar wel een ideale combinatie tussen terrein en snelheid. Hij biedt een goede mix voor een fietsvakantie met volle bepakking of een heerlijke race over het strand of door het bos met zo min mogelijk gewicht.

    - Cross Lite

 

 

 

 

 

 

SUB

Een stadsfiets mag niet ontbreken bij een Nederlands fietsfabriekkant. De SUB (Santos Urban Bike) is een trendy cruiser voor een relaxte rit op een mooie zomerdag maar ook een harde werker wanneer een afspraak gehaald moet worden of wanneer er extra boodschappen gedaan worden.

      - S.U.B. 

 

 

 

 

 

 

Double Travel 

Nooit meer wachten op je partner of fietsmaat. Gewoon samen uit samen thuis met deze tandem. Zeg maar wat je wilt gaan doen… en hij de Doubel Travel zorgt ervoor dat het kan.

 

 

 

 

 

 

 

E-bike

Wanneer je extra steun kan gebruiken dan is een E-bike van Santos een goede oplossing. Het is geen apart Santos model maar een mogelijkheid om je Santos om te bouwen tot een E-bike.

    -E-bike