Logo van Santos world store

Nieuws van Rob’s Bikecenter

 

Avontuurlijke lezing door Rick Creemers

Robsbikecenter
14
februari
11:36:00
0
55.000 kilometer gefietst in 2 jaar tijd. Kortom... simpel gezegd gewoon even de wereld rond gefietst.
Lees verder

Fiets en Wandelbeurs 2018

Robsbikecenter
30
januari
15:12:49
0
Op de Fiets en Wandelbeurs informeren wij graag over de diverse mogelijkheden voor het opbouwen van een echte Santos en ook laten wij u kennis maken met onze extra service.
Lees verder

Techniekavond voor Santos klanten

Robsbikecenter
25
januari
12:39:19
3
Op vrijdagavond 16 februari organiseert Rob's Bikecenter een fietstechniekavond. Deze techniekavond is bedoelt voor Santos rijders die meer over de techniek van hun Santos willen weten en om eventueel zelf kleine reparaties of onderhoud uit te kunnen voeren.
Lees verder

Verbetering Go-swiss motor

Robsbikecenter
14
december
12:10:40
0
Bij het Go-swiss ondersteuningssysteem, wat door Santos in hun E-bikes wordt gemonteerd, was dit het geval. De afdichting bij het achterwiel met motor was onvoldoende.
Lees verder

Nieuw in het assortiment Gilles Berthoud zadels

Robsbikecenter
26
oktober
14:22:36
0
Naast leren zadels van Brooks hebben wij nu ook zadels van van Gilles Berthoud in de winkel. Deze zadel straalt kwaliteit en vakmanschap uit.
Lees verder

Hera van Willick. Van Alaska naar Costa Rica

Robsbikecenter
26
oktober
12:25:41
0
Kom vrijdagavond 25 augustus luisteren naar Hera van Willick. In een jaar tijd heeft zij Amerika doorkruist van noord naar zuid. Door regen, sneeuw en zon. Deze fietstocht heeft veel mooie- en ook bizarre momenten opgeleverd.
Lees verder

Klantavond "op de fiets door de Balkan".

Robsbikecenter
18
maart
15:58:33
2
Vrijdagavond 7 april organiseren wij een klantavond. Deze avond wordt een apart stukje van Europa opgezocht voor een indrukwekkende fietsvakantie. Bij de Balkan heeft iedereen wel een gedachte van oorlog tot een grote zooi. Maar Erik van den Boom gaat het tegendeel bewijzen. De Balkan is een fietsparadijs met een prachtige natuur en warme mensen. Kom ook en laat je verleiden.
Lees verder

Klantavond op de fiets naar Rome

Robsbikecenter
7
februari
18:05:00
4
Noteer in de agenda! Op vrijdagavond 10 maart houden wij een klantavond met als thema “op de fiets naar Rome”. Mike Leers komt bij ons langs en zal jou op een boeiende wijze meenemen op fietsvakantie. Aanmelding via de mail. Toegang is gratis. Beperkt aantal plaatsen. Lees onderstaande link voor meer informatie.
Lees verder

Fiets en Wandelbeurs 2017

Robsbikecenter
27
januari
18:05:00
0
Kom het 2e weekend van februari naar de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Naast vakantiefietsen voor groot en klein ook informatie over Europese fietsroutes (groot en klein) op onze stand.
Lees verder

Wat gaan we in 1e kwartaal van 2017 doen?

Robsbikecenter
13
januari
18:05:00
1
Om de smaak van een nieuw fietsseizoen te krijgen gaan wij naast onze normale bezigheden weer leuke dingen organiseren. Een paar activiteiten zijn al gepland en met wat andere zijn we nog bezig. Lees meer op onze site.
Lees verder

Wij hebben een jubilaris!

Robsbikecenter
3
januari
18:09:00
0
Vanaf 1 januari staat Leon 12,5 jaar bij ons in de werkplaats achter de sleutels. Hij zorgt dat elke nieuwe fiets 100% nagezien is bij afelevering en dat uw fiets in top conditie blijft door het uitvoeren van de onderhoudsbeurten en reparaties.
Lees verder

Rohloff nieuws

Robsbikecenter
17
december
15:21:02
0
Is uw fiets uitgevoerd met een Rohloff versnellingsnaaf gecombineerd met een ketting? Dan heeft Rohloff voor u een makkelijk systeem gemaakt om het achtertandwiel te draaien of verwisselen.
Lees verder

Workshop techniek voor Santos klanten

Robsbikecenter
8
november
18:45:00
2
Op Vrijdag 16 december organiseert Rob's Bikecenter een Santos techniekavond Deze techniekavond is bedoeld voor Santos rijders die meer over de techniek van hun Santos willen weten en om eventueel zelf kleine reparaties of onderhoud uit te kunnen voeren.
Lees verder

Santos Travelmaster 3+

Robsbikecenter
18
oktober
19:40:00
0
Als Santos World Store dealer mogen wij u met trots het nieuwste Santos model presenteren. De Travelmaster serie van Santos is een legende onder de reisfietsen. Maar naast de 2.6, 2.8 en de 2.9 is er nog een broertje bij gekomen. En niet zomaar één! De 3+. Niet alleen een afwijkende naam maar ook een afwijkende toepassing. Door een aantal slimme aanpassingen kan deze fiets veranderen van een woon-werkfiets naar een echte vakantiefiets voor verschillend terrein. Hoe...?
Lees verder

Bio smeermiddel

Robsbikecenter
11
oktober
14:37:08
3
Iedereen denkt wel eens na over de toekomst en welke invloed je zelf op de toekomst kan hebben. Als bedrijf zijn wij hier ook mee bezig en proberen een duurzaam product af te leveren waar veel plezier aan beleeft wordt en wat zo min mogelijk belastend is voor mens en milieu. Met bovenstaande in het achterhoofd kan het geen kwaad om de producten die wij gebruiken tegen het licht te houden.
Lees verder

Gebruik een extra slot

Robsbikecenter
11
oktober
10:29:30
1
Bijna elke fiets heeft een ringslot, een normaal slot wat aan het frame gemonteerd zit. Het gebruik van een goedgekeurd ringslot wordt meestal verplicht door een verzekeringsmaatschappij . Maar biedt een ringslot inderdaad zoveel zekerheid dat de fiets degelijk op slot staat?
Lees verder

Ruim assortiment lichtgewicht kinderfiets van Frog Bikes

Robsbikecenter
7
oktober
12:54:45
0
Afgelopen seizoen zijn wij ook lichtgewicht kinderfietsen van Frog Bikes gaan verkopen. Wij zijn heel enthousiast geworden van deze fiets en daarom hebben wij het assortiment vergroot. Eindelijk een lichtgewicht kinderfiets die ook geschikt is om mee op fietsvakantie te gaan.
Lees verder

Brede of smalle fietsbanden?

Robsbikecenter
9
juli
15:21:39
0
We willen allemaal zo goed mogelijk fietsen maar wat fietst dan het beste? Laten we het eens over de breedte van een buitenband hebben.
Lees verder

Fietsvakantie Event Rotterdam

Robsbikecenter
10
maart
13:51:56
0
Hét evenement voor fietsers die er graag op uit trekken. Het evenement is voor iedereen die alle informatie wil voor een fietstocht van één of meerdere dagen. Ook de gevorderde vakantiefietser zal er genoeg vinden om de uitrusting nog completer te maken of anders voor het opdoen van nieuwe ideeën. Daarnaast zijn er volop speciale beursaanbiedingen die alleen geldig zijn op 18 en 19 maart. Het evenement wordt georganiseerd door buitensport specialist OutdoorXL in Barendrecht, 5000m2 Outdoor en Rob's Bikecenter, de vakantiefiets specialist in Maasland
Lees verder

Beurzen

Robsbikecenter
6
januari
14:55:06
0
Rob's Bikecenter is in februari aanwezig op 3 leuke beurzen in Nederland en België...
Lees verder

Fietstastisch 2016

Robsbikecenter
17
december
11:33:59
0
Wij wensen u goede feestdagen en een fietstastisch 2016. In december begint het te kriebelen...
Lees verder

Weten wanneer het gaat regenen?

Robsbikecenter
25
november
13:45:14
0
Wordt het de regen of de drup?
Lees verder

Haal en Breng service voor Santos fietsen door héél Nederland en België

Robsbikecenter
14
oktober
16:10:57
0
Waar u ook woont in Nederland of België, wij halen en brengen uw Santos! Handig ! Zo zijn we even goed bereikbaar als een winkel om de hoek.
Lees verder

5 Jaar garantie op uw Santos

Robsbikecenter
25
september
20:58:38
3
Exclusief bij ons: 5 jaar garantie op uw Santos. Als iets goed is dan kan je er helemaal achter staan!
Lees verder

Oso Cyclo telefoonhouder

Robsbikecenter
25
juni
12:47:36
0
Stabiel, strak, degelijk én... voor gebruik in elk terrein. De Oso Cyclo telefoonhouder is in onze de winkel als webshop te verkrijgen.
Lees verder

Fietsen in Spanje

Robsbikecenter
19
maart
10:38:15
3
Vrijdag 10 april 19:30 organiseert Rob's Bikecenter een avond over fietsen in Spanje. Ed Oldengarm en Ria Schalkwijk delen graag hun belevingen en ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens diverse fietsreizen door Spanje. O.a. "de zilver route" en "Routa Iberica" zullen aanbod komen, maar ook praktische informatie over wat u moet weten voor een geslaagde fietsvakantie in Spanje en het uitwisselen van ervaringen staan centraal. Op onze website vindt u meer informatie.
Lees verder

Fiets en wandelbeurs Antwerpen

Robsbikecenter
3
maart
15:08:36
0
Afgelopen weekend hebben wij ons als toer- en vakantiefiets specialist goed kunnen profileren op de Fiets en Wandelbeurs in Antwerpen. Aan veel Belgen en Nederlanders hebben wij uitleg kunnen geven over de “custom built” fietsen van Santos, versnellings systemen van Rohloff en Pinion maar ook over de food-grade RVS voorraadbussen en bidons van Klean Kanteen.
Lees verder

12,5 jaar Rob's Bikecenter

Robsbikecenter
25
februari
15:14:04
0
Deze maand bestaat Rob's Bikecenter 12,5 jaar. Rob heeft in de achter liggende jaren zijn winkel ontwikkeld tot een toonaangevende fietsenwinkel gespecialiseerd in toer- en vakantiefietsen.
Lees verder

Brompton

Robsbikecenter
11
februari
12:46:15
0
Brompton made in London for cities. Zeer compacte vouwfiets waardoor deze makkelijk mee te nemen is in het openbaar vervoer, camper, auto of boot.
Lees verder

Zuiderwijk

Robsbikecenter
22
januari
11:54:04
3
Wie kan het verhaal over zijn fiets en ervaringen beter vertellen dan de gebruiker zelf? Wij kwamen het verhaal van Matti Zuiderwijk tegen en willen dit graag met jullie delen. "Dit is voor mij het bewijs dat mijn Santos uitnodigt om te fietsen, en te fietsen, en te fietsen. Was het de investering waard? 100% voor wat betreft het fietsplezier en de zeer lage hoeveelheid onderhoud (praktisch nihil)." citaat van Matti Zuiderwijk.
Lees verder

Fiets en Wandelbeurs

Robsbikecenter
15
januari
19:40:00
0
Op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari staat wij op de Fiets en Wandelbeurs in de RAI. De leukste en meest complete beurs voor fietsers en wandelaars. In onze stand hebben wij een aantal speciale items te zien. • Santos Travel Lite met Pinion versnelling en complete afgemonteerd met Son verlichting • Santos Travel Lite met Pinion versnelling én Go Swiss-drive ondersteuning • Duurzame en oerdegelijke drink- en voorraad bussen van Klean Kanteen Daarnaast hebben wij nog genoeg mooi ander materiaal om te laten zien maar vooral ook om uitleg te geven en u op weg te helpen voor een onvergetelijke beleving op de fiets. Rob’s Bikecenter, stand 1.L.44. Fiets en Wandelbeurs: za 31 januari en zo 1 februari Kaarten online op www.fietsenwandelbeurs.nl € 12, - of in de RAI aan de kassa € 15, -
Lees verder

2015

Robsbikecenter
2
januari
12:03:00
0
Voor 2015 wensen wij jullie allemaal het beste toe. Onze gedachte voor 2015 is "Doorgaan". Ook hopen wij een paar mooie hoogtepunten toe te voegen zoals ons 12,5 jarig jubileum in februari, dealerschap van Brompton, Fiets en Wandelbeurs en nog meer. Graag doen wij dat weer samen met jullie.
Lees verder

Brompton

Robsbikecenter
18
december
16:50:08
0
Begin volgend jaar krijgt Rob's Bikecenter uitbreiding. Wij gaan dan Brompton verkopen. De fiets die je ook kunt vouwen... Deze fiets sluit heel goed aan bij het concept van onze winkel. Een Brompton is custom built, door de verschillende keuzes van kleur tot type stuur kan er uit meer dan 1 miljoen verschillende combinaties gekozen worden. Een Brompton kan gebruikt worden als forensenfiets maar ook als vakantiefiets of om lekker te toeren. Zoals Brompton zelf zegt "made for cities" de Brompton fiets is gemaakt voor mensen die in de stad wonen, werken of op pad gaan.
Lees verder

Brompton

Robsbikecenter
17
december
19:10:00
3
Begin volgend jaar krijgt Rob's Bikecenter uitbreiding. Wij gaan dan Brompton verkopen. De fiets die je ook kunt vouwen... Deze fiets sluit heel goed aan bij het concept van onze winkel. Een Brompton is custom built, door de verschillende keuzes van kleur tot type stuur kan er uit meer dan 1 miljoen verschillende combinaties gekozen worden. Een Brompton kan gebruikt worden als forensenfiets maar ook als vakantiefiets of om lekker te toeren. Zoals Brompton zelf zegt "made for cities" de Brompton fiets is gemaakt voor mensen die in de stad wonen, werken of op pad gaan.
Lees verder

Bosch Nyon

Robsbikecenter
13
december
14:45:20
0
Afgelopen week is Leon, onze monteur, op cursus geweest bij Bosch voor het nieuwe Nyon bediengssysteem. Deze boordcomputer voor de E-bike met Bosch ondersteuning gaat verder dan de displays die momenteel gebruikt worden. Bosch noemt hem zelf de “all-in-one” E-bike boordcomputer, die alle functies combineert in één toestel: rijgegevens, navigeren per GPS en analyse van de persoonlijke fitness. Individuele wensen kunnen met de smartphone-app eBike Connect via Bluethoot ingesteld worden. Maar hij denkt ook voor u na, het systeem geeft met een schakeladvies aan in welke versnelling u het beste kunt rijden. De techniek gaat steeds verder en de combinaties en mogelijkheden worden steeds meer.
Lees verder

1e keer op pad

Robsbikecenter
6
december
16:50:00
0
Klantenavond vrijdag 19 december 2014 19:30. "Hoe pak ik mijn eerste fietsvakantie aan." Ideeën en plannen genoeg voor een mooie fiets tocht. Maar nu gaat het ervan komen… U wilt daadwerkelijk op pad gaan. Heb ik wel de juiste spullen voor deze tocht? Waar gaan we slapen, tent of hotel? Wat eten we onderweg en ‘s avond? Help…. Hoe ga ik alles inpakken en wat doen we bij regenachtig weer? Op deze klantenavond geven wij uitleg over hoe een fietsvakantie een echte ontspannen vakantie wordt, juist door een goede voorbereiding. Van route planning tot wat niet gemist kan worden en wat je beter thuis kunt laten. Meldt u aan via info@robsbikecenter.nl de toegang is vrij.
Lees verder

Pinion testen?

Robsbikecenter
4
december
19:40:00
3
Bent u nieuwsgierig hoe een fiets met Pinion versnellingssysteem fietst? Kom het dan uitproberen bij Rob’s Bikecenter. Wij hebben 2 modellen in de winkel staan met deze nieuwe versnellingsbak op de plaats van de trapas. Als neusje van de zalm is 1 fiets uitgevoerd met een GO-swiss drive elektrische ondersteuning. Kom het gewoon eens uitproberen en met een bak koffie erbij leggen wij uit wat dit systeem nu zo bijzonder maakt. Meer informatie over Pinion vindt u op onze website.
Lees verder

Maaslander Leon van der Hoeven 2e bij Vlaardings ATB kampioenschap

Robsbikecenter
2
december
13:20:04
0
Podium plaats voor Maaslander Leon van der Hoeven afgelopen zaterdag bij het Vlaardings ATB kampioenschap. Deze wedstrijd werd voor het eerst gereden op het nieuwe ATB parcours in de Broekpolder. De omstandigheden waren uitstekend, een iets vochtige ondergrond, weinig wind en een lage temperatuur gaven goede omstandigheden voor een schitterende wedstrijd op het langste singletrack parcours van Nederland. Rob’s Bikecenter is trots op zijn monteur Leon (links op de foto) die op een Santos 4.29 het parcours aflegde in 24.07 minuten en daarmee op een schitterende 2e plaats eindigde. Foto van @ronaldvanderbie
Lees verder

High Visibility, de nieuwste tas van Ortlieb.

Robsbikecenter
26
augustus
17:05:03
6
Doordat er een reflecterende draad in de PVC vrije Cordura-textiel geweven is reflecteert de tas rondom en wordt u eerder opgemerkt. Verkrijgbaar in achter tas, voor tas en stuurtas.
Lees verder

Assortiment Klean kanteen uitgebreid met kinder bidons

Robsbikecenter
26
augustus
16:58:12
0
Wij hebben ons assortiment Klean kanteen uitgebreid met kinder bidons. Ook deze flessen zijn van licht gewicht roestvaststaal en vrij van schadelijke coating. De dop met drinktuit is te vervangen voor een speen drinktuit of een 100% lekvrije dop. Hierdoor ideaal om mee naar school te nemen. Binnenkort ook te verkrijgen in onze webshop www.robsbikeshop.nl
Lees verder