Logo van Santos world store

 

Fiets ONDerhoud.

 

Om langer plezier te hebben van uw fiets wordt jaarlijks onderhoud aangeraden. Wanneer u veel fietst dan is het altijd lastig om het juiste moment te zoeken om uw fiets een onderhoudsbeurt te laten geven. Vaak wordt er aan een onderhoudsbeurt gedacht wanneer er veel gefietst wordt. In de zomer dus. De meeste mensen brengen op dat moment hun fiets voor een onderhoudsbeurt en loopt de wachttijd in de werkplaats hoog op. Uw fiets staat te wachten terwijl deze dan het minst gemist kan worden.

Dat kan anders.

 

Wij helpen u graag met een ezelsbrug. Oktober, November en December beginnen niet voor niets met O een N en een D. Dat staat natuurlijk voor ONDerhoud!

Het najaar is een uitstekend moment om uw fiets een onderhoudsbeurt te laten geven. Een mooie zomer met veel kilometers ligt achter de rug. Het enige nadeel is dat al deze kilometers voor slijtage hebben gezorgd. Uw fiets heeft extra aandacht nodig.

In de meeste gevallen blijft de fiets in het najaar wat vaker stilstaan en dat is voor ons een mooi moment om hem weer op orde te brengen.

Uw fiets is dan tijdens de winter weer in optimale conditie.

Ook wanneer u tijdens de winter niet fietst dan is toch het najaar of winter de beste tijd voor onderhoud. Zo wordt u nooit verrast wanneer het zonnetje opeens lekker begint te schijnen aan het begin van het jaar.

Uw fiets nodigt u dan graag uit voor een heerlijke tocht in de eerste warme zonnestralen.

 

Gebruik het contactformulier, bel of mail om een afspraak te maken.