's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Adventure Santos & Idworx

Alle adventure modellen van Santos en Idworx handig in een overzicht. Oriënteer van te voren voordat u een Santos of Idworx wilt kopen.  

Het avontuur tegemoet, geen idee hebben wat je gaat tegenkomen. Jouw bagage stevig vast gemaakt aan de fiets, genoeg proviand voor een paar dagen in de tassen, de powerbanks opgeladen. En natuurlijk de fiets onder je die het allemaal aankan wat je tegen gaat komen.

De Adventure Trekking fietsen kenmerken zich door hun bredere comfortabele banden met grip en stevigheid, een robuust frame waarbij de trapas net even iets hoger zit zodat een klein riviertje of grote kei geen hindernis is. Deze fiets houdt van onverhard ruig terrein. De stadsjungle van bijvoorbeeld Rotterdam of Den Haag ga je ook zonder vrees tegemoet. 

Ben je er nog niet uit welk versnellingsysteem je zou moeten kiezen? Neem dan ook een kijkje op deze pagina over versnellingssystemen.

Santos Travelmaster 2.6 een fiets om de werled mee rond te fietsen

Santos Travelmaster 2.6

Een beroemde uit de Santos Travelmaster serie. Het compacte frame en de combinatie van 26” wielen met brede banden maakt van deze Santos een fiets die elk terrein aan kan. Framemaat begint vanaf 15” (40 cm) ideaal voor mensen die niet lang zijn maar wel lange afstanden willen fietsen.

ontdek de travelmaster 2.6

Idworx Rohler BLT

Een gespierde adventure bike. Door het hogere bracket heeft hij meer bodemspeling zodat offroad ook geen probleem is. De geometrie is wat sportiever dan de ALL Rohler door de langere bovenbuis. Standaard met brede velgen zodat bredere banden goed passen en de Long-life trapaslagers.

ontdek de Idworx Rohler BLT
Santos Travelmaster 3 pinion

Santos Travelmaster 3+

De alleskunner van Santos. De 3+ is klaar voor elk ondergrond en elke camp pitch. Uit te rusten met lekker brede banden en sterke schijfremmen. Deze fiets is een robuuste betrouwbare reispartner.

ontdek de travelmaster 3+
Santos Travelmaster vast voorvork Rob'sBikecenter

Santos Travelmaster 2.9

De grote broer van de Travelmaster 2.6 maar dan met 29” banden. Het maakt niet uit waar je gaat fietsen, deze fiets helpt je om het doel te bereiken.  De unieke geometrie geeft extra ruimte waardoor er  3 flessen van 2 liter meegenomen kunnen worden, maar ook kan er een verende voorvork in gemonteerd worden.

ontdek de Travelmaster 2.9

Idworx Opinion BLT

Boulders, logs, trees.. het maakt de Opinion BLT niets uit. Neem hem mee waar je wilt en je komt er! De Opinion is uitgerust met het betrouwbare Pinion versnellingssysteem en is geschikt voor lekker brede banden.

ontdek de Opinion BLT
Santos 4.29 bikepacking

Santos 4.29

De 4.29 is van oorsprong een mountainbike, maar kan ook uitgerust worden met bagagedragers of bikepacking tassen zodat het een sportieve reisgenoot wordt. Natuurlijk is de 4.29 geschikt voor elk terrein.

ontdek de 4.29