's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Gilles Berthoud

Kwaliteits zadel van Gilles Berthoud

Wanneer je op zoek bent naar een echt kwaliteits zadel van leer, dan is Gilles Berthoud zeker een zadel wat jou aandacht nodig heeft. Het zadeldek is gemaakt van een mooi dik stuk leer wat op natuurlijke wijze is gelooid. Door het dikke leer gaat het zadeldek langer mee dan bijvoorbeeld een leer zadel van Brooks. Bij de meeste zadels van Gilles Berthoud is het dek op he onderstel geschroefd waardoor deze later altijd vervangen kan worden. Het zadel is heel stijlvol afgewerkt en wordt geleverd in verschilende breedte en uitvoeringen.

De serie Gilles Berthoud zadels hebben wij op onze website en in de winkel. Laat u gerust informeren en kom door middel van een zitmeting in onze winkel achter de juiste zadel breedte voor jou.

webshop gilles berthoud

Gemakkelijk spannen

Een leren zadel moet je regelmatig spannen. Aan de voorzijde zit daarvoor een inbusbout die je eenvoudig iets aan kan draaien. 

Sterk en stabiel

De rails is een belangrijk onderdeel van het zadel. Het Gilles Berthoud zadel heeft een sterke en stabiele brug onder het zadeldek. De onderdelen zijn los vervangbaar om zo de levensduur van het zadel te verlengen.

Eenvoudig onderhoud

Schoonmaken en invetten hoort bij een leren zadel.
Het dek zit met torx boutjes op de rails gemonteerd, hierdoor is het dek eenvoudig eraf te nemen en te onderhouden. Zo gaat uw zadel nog langer mee. Wanneer het dek versleten is kunt u deze ook gemakkelijk vervangen.