's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Gilles Berthoud

Kwaliteits zadel van Gilles Berthoud

Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteits zadel van leer, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij verkopen leren zadels van Brooks en Gilles Berthoud. Omdat Brooks een heel bekend merk is geven wij hier meer informatie over een Gilles Berthoud. Het zadeldek is gemaakt van een mooi dik stuk leer wat op natuurlijke wijze is gelooid. Door het dikke leer gaat het zadeldek langer mee dan bijvoorbeeld een leer zadel van Brooks. Bij de meeste zadels van Gilles Berthoud is het dek op het onderstel geschroefd waardoor deze later altijd vervangen kan worden. Het zadel is heel stijlvol afgewerkt en wordt geleverd in verschilende breedte en uitvoeringen.

De serie Gilles Berthoud zadels hebben wij op onze website en in de winkel. Laat u gerust informeren en kom door middel van een zitmeting in onze winkel achter de juiste zadel breedte voor jou.

webshop gilles berthoud

Gemakkelijk spannen

Een leren zadel moet regelmatig gespannen worden. Aan de voorzijde zit daarvoor een inbusbout die eenvoudig iets aangedraaid kan worden. 

Sterk en stabiel

De rail is een belangrijk onderdeel van het zadel. Het Gilles Berthoud zadel heeft een sterke en stabiele brug onder het zadeldek. De onderdelen zijn los vervangbaar om zo de levensduur van het zadel te verlengen.

Eenvoudig onderhoud

Schoonmaken en invetten hoort bij een leren zadel.
Het dek zit met torx boutjes op het onderstuk gemonteerd, hierdoor is het dek eenvoudig af te nemen voor onderhoud. Zo gaat het zadel nog langer mee. Wanneer het dek versleten is kan deze gemakkelijk vervangen worden.

Testen?

Wij hebben een paar zadels van Brooks en Gilles Berthoud  die gebruikt kunnen worden om te testen. Maak hiervoor een afspraak.