's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Idworx All Rohler

All Rohler

De idworx All Rohler is een heavy-duty doorontwikkeling van de Easy Rohler Evo, met de duurzame Rohloff versnellingsnaaf als gemene deler. De voornaamste verschillen zitten in een stijver frame, schijfremmen in plaats van velgremmen en een grotere bandbreedte.

Op de All Rohler kunnen banden tot een breedte van 55mm gemonteerd worden, wat gunstig is voor het rijcomfort, de rolweerstand en de wegligging op ruigere ondergrond. Het verstevigde frame met touring-geometrie geeft de All Rohler een strak en betrouwbaar stuurgedrag, vanzelfsprekend een must voor het reizen met veel bagage.

De voordelen van schijfremmen ervaar je het best in de bergen. Afwisselend stevig en slepend remmen in lange afdalingen zal de remmen flink verhitten, maar ze zullen je niet in de steek laten. Ook in natte omstandigheden blijven schijfremmen constant presteren.

De All Rohler wordt standaard geleverd met ons extreem duurzame Long-Life gehard stalen kettingblad en een KMC ketting. Een smeervrije Gates CDX tandriem is optioneel verkrijgbaar.

Van de All Rohler is er ook een Titanium versie. Titanium is sterk, levendig en zeer duurzaam. Doordat het een flexibeler materiaal is ligt het gewicht wel hoger dan een aluminium frame om dezelfde stijfheid te behalen.

Informatie over de Idworx modellen. Rob's Bikecenter is de dealer in Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag voor advies en testrijden

Specs:

De All Rohler is zo compleet mogelijk aangekleed voor uw volgende wereldreis of rondje Ardennen. De All Rohler is standaard uitgerust met:brede Schwalbe Marathon Almotion banden, voor meer comfort op ruwe ondergrond.
Goed doseerbare Shimano Deore schijfremmen.
Extreem duurzame idworx EBB Long Life bottom bracket.
Tubus Logo achterdrager.
Ergonomisch gevormde handvatten met bar-ends van Ergon.

Wil je een extra lichte versie? Kies dan voor de "Light specs". Met een gewicht van slechts 13,5 kg is de All Rohler light met recht een light-trekking-fiets! Deze All Rohler light is zo licht geworden dankzij de toepassing van:supersnelle Schwalbe Marathon G-one 40mm banden
lichtgewicht idworx DaRim Lite velgen van carbon
een minimalistische Tubus Fly bagagedrager
Shimano Deore Trekking schijfremmen
lichtgewicht DD componenten

Uiteraard kun je kiezen uit de zeer uitgebreide kleurenwaaier, daarnaast zijn er de onderstaande opties:

Kettingkast

Kies voor meer comfort met de nauwsluitende kettingkast. Speciaal ontworpen door Idworx, gemaakt door het Nederlandse Hesling.

Belt-drive

Geen kettingkast nodig bij deze optie! De onderhoudsarme Gates CDX riem heeft geen smering nodig. Duurzaam en comfortabel. 

USB oplader

Niet elke boom heeft een stopcontact. Deze oplader laad uw telefoon of navigatie tijdens het rijden. 

Flex Bar

Bieden brede banden niet voldoende comfort? Kies dan de Flex-bar. Door het enigzins meeverende stuur worden trilingen tegen gegaan. 

Cane Creek Thudbuster

Deze verende zadelpen heeft een ergonomische werking en biedt comfort zonder verlies van trapefficientie.

Tubus Lowrider

Sterke voordrager voor het veilig vervoeren van meer bagage aan de voorzijde.

USE titanium zadelpen

Wel comfort, maar geen vering? Dan is deze titanium zadelpen van USE een goede optie. Deze zadelpen heeft iets flex, maar veert niet.

DaBrace versterker

De bekende versterker voor tussen de bagagedrager stangen aan de achterkant. De drager wordt hierdoor nog stabieler.

Ti frame upgrade

Titanium is hét materiaal als het gaat om duurzaamheid. Het heeft uitstraling en kracht. Het frame voelt levendiger aan. Het gewicht ligt wel iets hoger dan een alu frame.

Idworx Big Brakes

De Idworx Big Brake upgrade geeft je krachtige Hope V2 schijfremmen met Idworx 203mm remschijven voor als je max brake-power nodig hebt.

Shimano XT remmen

De Shimano XT schijfrem upgrade betekend meer remkracht die beter doseerbaar is dan de standaard remmen. Ook is de remhandel verstelbaar.