's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Kinderfietsen

Frog bike

Frog bikes

Waar vind je nog een fijne kinderfiets? Eentje die lekker licht rijdt, die goed stevig is en waarvan alles goed werkt?
Dat zijn een aantal vragen met maar één antwoord: Frog bikes. Dit Engelse merk timmert al jaren aan de weg met hun eigen(wijze) fietsen. Het idee was simpel; een lichte fiets rijdt beter!

Frog bikes heeft een goede collectie kinderfietsen variërend van loopfietsen tot echte racefietsen. Ze zijn allemaal gemaakt met dezelfde gedachte; lichte fietsen rijden beter. Zeer geschikt als lichtgewicht vakantiefiets voor kinderen.
Frog bikes onderscheidt zich door een licht aluminium frame, goede shimano versnellingen die simpel en licht te bedienen zijn, korte cranks (waar de pedalen aan gemonteerd zijn) zodat de knieën niet overbelast raken die ook nog eens niet té ver uit elkaar staan, een smal stuur, prettig licht werkende remmen met korte remhandels voor de kleinere handen en stevige wielen.

Alsof dat nog niet genoeg is krijg je er ook een hoop extra's bij; een set opsteek spatborden tegen de modderspetters, veilige reflectoren en een potje met bijstip lak voor wanneer het even tegen zat.
De fietsen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn in zeven maten verkrijgbaar waarbij er vrij simpel bepaald kan worden welke maat de juiste is.

Frog bike kinderfiets

Zijn jullie een familie die graag met goede fietsen op vakantie gaat en waarbij er ook de nodige bagage mee moet? Rob's bikecenter kan de toch al stoere Frog bike omtoveren tot een echte lichtgewicht vakantiefiets! Wat dacht je van; een echte stevige bagagedrager, goede verlichting (eventueel met een naafdynamo waarbij het achterlicht ook op draad werkt) en sterke spatborden met spatlapjes zodat je schoon en droog blijft ?

 Omdat wij altijd top kwaliteit bieden wordt ook de Frog bike voor aankoop uitvoerig nagekeken, waarbij de voor en achternaaf wordt gedemonteerd en wordt voorzien van extra goed vet. Zo blijft de Frog bike lang licht rijden!

 Bij ons vindt je de volgende maten in verschillende kleuren: 52, 55, 59 en 62cm. Wij voeren alleen de hybrid bikes (die geschikt zijn als vakantiefiets), maar kunnen uiteraard ook de andere modellen bestellen.