's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Klean Kanteen

klean kanteen

Dat Rob’s Bikecenter voorraadbussen en bidons van Klean Kanteen verkoopt is een bewuste keuze.
Wij willen u graag een veilige, gezonde en BPA-vrije voorraadbus en bidon aanbieden die bovendien milieuvriendelijk en duurzaam is.
De bus of bidon is gemaakt van de hoogste kwaliteit food-grade Roest Vast Staal, een van de gezondste en meest duurzame materialen.

  • De bus of bidon is gemakkelijk te reinigen door afgeronde hoeken en schroefdraad.
  • Hoge kwaliteit.
  • Food-grade materialen die BPA-vrij zijn absorberen geen geuren, kleuren en smaken.
  • Duurzaam omdat de bus of bidon herbruikbaar is en lang meegaat.

Bidon van RVS

Waarom RVS en geen aluminium?
Het voordeel van een aluminium bus of bidon is dat deze een lichter gewicht heeft. Maar het aluminium kan door warmte of zuur schadelijke stoffen of chemicaliën lekken. Om ervoor te zorgen dat drankjes in aluminium bidons veilig zijn om te drinken wordt de binnenkant bekleed met een coating van gebakken epoxy of een plastic hars. Deze (schadelijke) coating krijgt de gebruiker in zijn lichaam wanneer deze laag slijt of beschadigd raakt.

Klean Kanteen is geheel coating vrij door gebruik van food-grade RVS en zijn daardoor ook prima te gebruiken met zure- of warme drank. Deze dranken zullen de hoogwaardige roest vast staal niet doen corroderen of beschadigen en ook blijven geur en smaak niet hangen in het materiaal. De bidon in gelakte uitvoering heeft een lak van acrylverf die geen giftige stoffen of lood bevat. Omdat aluminium bidonhouders kunnen krassen in de lak van een bidon verkoopt Rob’s Bikecenter de kunststof bidonhouders van Klean Kanteen die goed klemmen en de fles netjes houden.

Klean Kanteen… een verantwoorde keuze.

Bekijk het assortiment