's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Race Lite

De RaceLite is één van de sportpaarden van Santos. Een licht aluminium frame en carbon voorvork vormen de basis . Dit model is uitermate geschikt voor langere tourtochten of woon-werk afstanden. De geometrie van de fiets lijkt sterk op die van een racefiets, maar is iets comfortabeler gemaakt, onder andere door de 28mm banden. Zo is het ook een perfecte fiets om de 100-col tocht te maken behangen met tassen of een karretje erachter.

Framemaat: M , geschikt voor personen tussen de 1.75-1.82

Deze RaceLite heeft een Rohloff 14 versnellingsnaaf gecombineerd met riemaandrijving waardoor slijtage en onderhoud tot minimaal wordt beperkt. Ook heeft het schakelen meer voordelen ten opzichte van een derailleur systeem. De Rohloff wordt geschakeld met een luxe Gilles Berthoud draaihandel. Dit model is met een literack uitgevoerd om ook tassen mee te kunnen nemen. Een verlichtingset kan tegen meerprijs geleverd worden, een naafdynamo is ook mogelijk.

 Er is een sportief Brooks Cambium zadel gemonteerd.

 Helaas lopen fietsen in een showroom wel eens een klein krasje op. Het is mogelijk dat de bagagedrager lichte slijtageplekken vertoond van een tas.

De fiets heeft een nieuwprijs van € 4747,-

Basis

€ 3475

  • 24 maanden garantie
Plus

€ 3595

  • 24 maanden garantie
  • fietsmeting incl.
Stel een vraag

Heeft u een vraag? 

Verzend
Contact

's Herenstraat 3a
3155 SH Maasland
Nederland

010-5912318
info@robsbikecenter.nl