's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travel Lite

Deze Santos Travel Lite heeft bij ons in de showroom gestaan en is dus in nieuwstaat.

De Travel Lite is het populairste type van Santos. Een licht aluminium frame, fraai afgewerkt met gladde (niet zichtbare) lasnaden. Dit model is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook op fietsvakanties kan hij/zij gerust veel bagage aan. Ook op de voorvork zitten montage punten om eventueel een voordrager aan te bevestigen. Deze kan tegen een meerprijs gemonteerd worden.

Merk: Santos
Type: Travel Lite
Hoogte: 57cm (geschikt voor 1.82-1.88)
Versnellingen: Rohloff 14 versnellingen
Remmen: Magura HS33

Deze TravelLite heeft een Rohloff 14 versnellingsnaaf gecombineerd met riemaandrijving waardoor slijtage en onderhoud tot minimaal wordt beperkt. Ook heeft het schakelen meer voordelen ten opzichte van een derailleur systeem. Met de draaischakelaar kan ook in stilstand de juiste versnelling gekozen worden. Stoppen gaat krachtig, snel en veilige met de Magura HS33 hydraulische velgremmen. Dit is de Firm-tech versie welke zeer eenvoudig in het onderhoud zijn en nauwkeuriger na te stellen. De Son naafdynamo en Son koplamp zorgen voor een heldere blik in de avonduren.

Helaas lopen fietsen in een showroom wel eens een klein krasje op. Het is mogelijk dat er lichte sporen zichtbaar zijn van tassen of een klein krasje in de lak.

Nieuwprijs € 4500,-

Basis

€ 3175

  • 24 maanden garantie
Plus

€ 3300

  • 24 maanden garantie
  • fietsmeting incl.
Stel een vraag

Heeft u een vraag? 

Verzend
Contact

's Herenstraat 3a
3155 SH Maasland
Nederland

010-5912318
info@robsbikecenter.nl