Santos Travelmaster 2.6

Deze Santos Travelmaster 2.6 is een occasion die we verkopen in opdracht van een klant.

 De Travelmaster 2.6 is een hele bekende vakantie fiets. Al jaren rijdt dit type vol bepakt rond de wereld om de mooiste bestemming te bereiken. De Travelmaster 2.6 heeft 26 inch wielen. Deze iets kleinere wielen maken hem ook geschikt om op ruiger terrein te gebruiken. Daarnaast blijft het natuurlijk een ook zeer prettige fiets om lekker te toeren of voor woon werk gebruik.

Deze Travelmaster 2.6 heeft een Rohloff 14 versnellingsnaaf met een riemaandrijving waardoor slijtage en onderhoud tot minimaal wordt beperkt. Ook heeft het schakelen meer voordelen ten opzichte van een derailleur systeem. De SON verlichting zorgt dat fietsen in het donker geen probleem is. Een zeer sterke lichtbundel geeft voldoende licht om het hele pad te verlichten. Stoppen gaat krachtig, snel en veilige met de Magura HS33 hydraulische velgremmen.

 Deze Santos die in 2015 bij ons is aangeschaft verkopen wij in opdracht van de klant en wordt geleverd met Ortlieb Roller Plus voor en achter tassen, Ortlieb stuurtas, Garmin Etrex 35 ant+ navigatie, Busch & Muller USB-werk lader, bagagenet en diverse reserve delen. Door ziekte heeft de fiets veel stil gestaan waardoor er weinig gebruikssporen zijn. De tassen etc. zijn nog nagenoeg nieuw.

De Travelmaster 2.6 wordt compleet met alle accessoires verkocht.

Prijs € 3100,-