Santos T.m. 2.8 Rohloff
ex-demo

De Travelmaster 2.8 is een hele bekende vakantie fiets. Al jaren rijdt dit type vol bepakt rond om de mooiste bestemming te bereiken. De Travelmaster 2.8 heeft 28 inch wielen. De bandbreedte is beperkt tot 42mm maximaal wanneer er spatborden op zitten. Zonder spatborden kunnen er 50mm banden gebruikt worden. Wanneer je vooral op asfalt blijft is dit een lekkere degelijke vakantiefiets. Daarnaast blijft het natuurlijk een ook zeer prettige fiets om lekker te toeren of voor woon werk gebruik.

Santos Travelmaster 2.8 Rohloff

Merk: Santos
Type: Travelmaster 2.8
Hoogte: 53 cm (geschikt voor 1.65-1.75)
Versnellingen: Rohloff 14 versnellingen
Remmen: Magura HS33

Deze Travelmaster 2.8 heeft een Rohloff 14 versnellingsnaaf waardoor slijtage en onderhoud tot minimaal wordt beperkt. Ook heeft het schakelen meer voordelen ten opzichte van een derailleur systeem. Met de draaischakelaar kan ook in stilstand de juiste versnelling gekozen worden. Stoppen gaat krachtig, snel en veilige met de Magura HS33 hydraulische velgremmen.

Dit model is niet achteraf uit te rusten met een riemaandrijving. Een achterlicht is aanwezig, een koplamp kan tegen meerprijs gemonteerd worden.

Helaas lopen fietsen in een showroom wel eens een klein krasje op. Ook kan het zijn dat er lichte slijtage van tassen op de bagagedrager zitten.

Nieuwprijs € 3626,-

Basis

€ 3090

  • 6 maanden garantie
Plus

€ 3210

  • 6 maanden garantie
  • fietsmeting incl.
zo mee

€ 2990