Santos Travelmaster 2.9

Deze Santos Travelmaster 2.9 heeft bij ons in de showroom gestaan en is dus in nieuwstaat.

De Travelmaster 2.9 is één van de werkpaarden van Santos. Een sterk aluminium frame en stalen voorvork vormen de basis . Dit model is uitermate geschikt voor langere trektochten. In plaats van de stalen voorvork kan er ook een verende voorvork gemonteerd worden (tegen meerprijs). De unieke framevorm zorgt ervoor dat er meer ruimte is om bv een extra grote fles mee te nemen op reis.

Framemaat: 53cm, geschikt voor mensen van 1.75-1.82

Deze Travelmaster 2.9 heeft een Rohloff 14 versnellingsnaaf gecombineerd met riemaandrijving waardoor slijtage en onderhoud tot minimaal wordt beperkt. Ook heeft het schakelen meer voordelen ten opzichte van een derailleur systeem. Met de draaischakelaar kan ook in stilstand de juiste versnelling gekozen worden. Stoppen gaat krachtig, snel en veilige met de Magura HS33 hydraulische velgremmen. De Son naafdynamo en Son koplamp zorgen voor een heldere blik in de avonduren. De Rohloffnaaf en Son onderdelen zijn allen rood van kleur zodat de fiets een stoere look heeft.

Helaas lopen fietsen in een showroom wel eens een klein krasje op. Het is mogelijk dat er lichte sporen zichtbaar zijn van tassen of een klein krasje in de lak.

Nieuwprijs € 4854,-

Basis

€ 4100

  • 6 maanden garantie
Plus

€ 4220

  • 6 maanden garantie
  • fietsmeting incl.
zo mee

€ 4000