's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos fietsen

Custombuilt, omdat iedere fietser uniek is

Het Nederlandse Santos uit Nieuw-Vennep biedt sinds 1997 fietsen aan die volledig naar wens zijn op te bouwen. Santos kenmerkt zich door de stijve frames, waardoor de fietsen heerlijk licht rijden en de bijna onzichtbare innovaties die de fiets goed duurzaam maken. Ze werken niet met model-jaren zodat ze altijd direct het beste onderdeel kunnen monteren wanneer beschikbaar. Daardoor heeft u altijd het beste op uw fiets. 

Het is een relatief klein merk waarbij er echt geluisterd wordt naar de Santos rijders.  Rob's Bikecenter luistert naar u en helpt u met de configurator. Santos dealer in regio Rotterdam, Den Haag, Westland en natuurlijk heel Zuid-Holland.

Santos Travelmaster 2.6 een fiets om de werled mee rond te fietsen

Travelmaster 2.6

Een beroemde uit de Santos Travelmaster serie. Het compacte frame en de combinatie van 26” wielen met brede banden maakt van deze Santos een fiets die elk terrein aan kan. Framemaat begint vanaf 15” (40 cm) ideaal voor mensen die niet lang zijn, maar wel lange afstanden willen fietsen.

ontdek de travelmaster 2.6
Santos Travelmaster 2.8

Travelmaster 2.8

Heerlijke Santos voor mooie toertochten of fietsvakanties op de verharde weg. Bepakt met alle tassen aan de bagagedragers kom je op de mooiste plekken. Ook de fietsforens rijdt graag met deze Travelmaster 2.8.

ontdek de Travelmaster 2.8
Santos Travelmaster 2+het nieuwse model

Travelmaster 2+

De Travelmaster 2+ is een doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8. Wat er veranderd is? Hij is onder anderen stoerder gemaakt, er is ruimte gemaakt voor brede banden en er kan gekozen worden voor velg- en schijfremmen...

ontdek de travelmaster 2+
Santos Travelmaster 2.9

Travelmaster 2.9

De grote broer van de Travelmaster 2.6 maar dan met 29” banden. Het maakt niet uit waar je gaat fietsen, deze fiets helpt je om het doel te bereiken. De kenmerkende knik van de bovenbuis geeft deze Santos de bijnaam ‘Dromedaris’ en dat is hij ook letterlijk. Deze knik geeft extra ruimte waardoor er  3 flessen van 2 liter meegenomen kunnen worden.

ontdek de travelmaster 2.9
Santos Travel 3 plus +

Travelmaster 3+

De meest veranderlijke Travelmaster van Santos. Gemaakt door te luisteren naar ervaringen en gebouwd voor elk terrein of gebruik.

ontdek de travelmaster 3+
Fietsen uit de Santos Travel Lite serie zijn licht, strak en stabiel.

Travel Lite

Gedetailleerd, licht, stabiel en 28” wielen met brede banden. Genoeg ingrediënten voor een snelle comfortabele fiets om vol te hangen met tassen voor een fietsvakantie. Maar thuis gekomen zonder dragers een perfecte fiets voor woon/werk verkeer of een mooie recreatieve tocht.

ontdek de traveL Lite
Santos Travel Lite + plus riem pinion

Travel Lite +

Een Travel Lite maar dan met een plus . In de Travel Lite plus kunnen 2 verschillende wielmaten gemonteerd worden. Hij heeft een Pinion versnellingsbak en schijfremmen. Een toekomst bestendige all-round fiets die alle kanten op kan.

Ontdek de Travel Lite +
Santos Trekking Lite

Trekking Lite

Licht en snel maar toch sterk en duurzaam. Dan praten we over de sportieveling van Santos.

ontdek de Trekking lite
Santos Race Lite

Race Lite

Vier seizoenen op een fiets met een gebogen stuur, minimum aan onderhoud en een lekkere snelheid. Klinkt dat niet fantastisch!  De Race Lite is ontworpen om een snelle woon/werk fiets te zijn met het accent op kilometers maken ipv onderhoud en smeren.

ontdek de race lite
Santos Cross Lite bikepacking

Cross Lite

Geen montainbike of racefiets maar wel een ideale combinatie tussen terrein en snelheid. Hij biedt een goede mix voor een fietsvakantie met volle bepakking of juist voor bikepacking. Daarnaast ook voor een snelle race over het strand of door het bos met zo min mogelijk gewicht.

ontdek de Cross Lite
Santos 4.29 Rob's Bikecenter World Store Rohloff

4.29

Een robuuste sportieve fiets bedoelt als mountainbike maar met de juiste aanpassingen ook goed te gebruiken als vakantiefiets of bikepacking.

ontdek de 4.29
De Urban serie van Santos heeft fietsen die goed te gebruiken zijn in de stad en voor dagelijkse ritten.

Trekking

De naam Trekking zegt het al. Bedoelt voor dagelijkse en mooie fietstochten. Deze bijna normale fiets van Santos heeft 28" wielen en is licht en sportief opgebouwd. Goed geschikt om te toeren, naar het werk te fietsen of voor alle gewone dagelijkse ritten.

ontdek de Trekking
SUB herkenbare urban fiets o.a bij de politie

SUB

Een stadsfiets mag niet ontbreken bij een Nederlands fietsfabriekkant. De SUB (Santos Urban Bike) is een trendy cruiser voor een relaxte rit op een mooie zomerdag maar ook een harde werker wanneer een afspraak gehaald moet worden of wanneer er extra boodschappen gedaan worden.

ontdek de sub
Santos Double Travel tandem

Double Travel

Nooit meer wachten op je partner of fietsmaat. Gewoon samen uit samen thuis met deze tandem. Zeg maar wat je wilt gaan doen… en hij de Doubel Travel zorgt ervoor dat het kan.

ontdek de double travel

E-bike

Wanneer je extra steun kan gebruiken dan is een E-bike van Santos een goede oplossing. Het is geen apart Santos model maar een mogelijkheid om je Santos om te bouwen tot een E-bike.

ontdek de E-bike

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag