's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos 4.29

Santos 4.29 Rob's Bikecenter World Store Rohloff

4.29 een Santos met veel gezichten

De 4.29 is een echte alleskunner en waar je hem ook voor gaat gebruiken… je kunt hem krijgen zoals je hem hebben wilt. In de zomer gebruiken als mountainbike of in de winter als strandfiets. Dat kan. Maar je kunt hem ook zo samenstellen dat het een sportieve vakantiefiets wordt en wanneer je vakantie voorbij is en je gaat naar je werk dan ben je met deze Santos 4.29 weer op en top fietsforens.

4.29 Mountainbike

De Santos 4.29 is een fiets die niet bang is om flink door het bos of terrein te knallen. Een lichte en snelle fiets die goed door alle bochten heen stuurt met 29” wielen. Maak hem helemaal optimaal met een goede verende voorvork er in. Net als bijna alle andere mountainbikes kan deze 4.29 afgemonteerd worden met een derailleursysteem. Geen zin in onderhoud of om de zoveel tijd ketting en tandwielen laten vervangen dan is een uitvoering met een Rohloff of Pinion versnelling in combinatie met een aandrijfriem ideaal. Om de remmen hoeft jij je niet druk te maken dat kan een schijfrem zijn of een hydraulische velg rem van Magura.

4.29 Bikepacking of vakantiefiets

 Wordt de 4.29 een vakantiefiets of voor weekendjes weg? Geen probleem. Afgemonteerd met een stalen voorvork, lowrider, een XL-bagagedrager speciaal voor een 29er en spatborden is het een robuuste vakantiefiets die je op alle plekken op de aarde kan brengen. Voor bikepacking hoeft alleen de packers aangehangen worden en je kan op pad. Kies voor een mooi lichtlopend bandje voor op de verharde weg  of een soepele allrounder en je kunt overal uit de voeten. Wanneer het voorwiel voorzien wordt van een naafdynamo dan heb je altijd betrouwbare verlichting en de telefoon kan opgeladen worden tijdens de reis.

Weer terug van vakantie dan gaat de lowrider er vanaf en kan de fiets weer gebruikt worden om dagelijks mee naar het werk te fietsen of in het weekend een mooie route te rijden.

Het broertje van de 4.29 is de Cross Lite. De basis blijft gelijk alleen hebben ze een verschillend karakter waardoor de Cross Lite meer gebruikt wordt als strand- of gravel racer. Klik hier voor meer informatie over de Cross Lite.

Santos 4.29 bikepacking

Bikepacking

-->
Santos 4.29 fietsvakantie

Fietsvakantie

Santos 4.29 mountainbike Rohloff

Mountainbike

Advies

Met zoveel keuze voor 1 fiets wordt het lastig kiezen en dat weten wij. Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak en kom langs, wij adviseren graag wat het beste voor jou is.

O ja…. Naast al dat materiaal mag je zelf ook kiezen wat voor kleur het frame en de belettering mogen worden.