's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos 4.29

Santos 4.29 Rob's Bikecenter World Store Rohloff

Veelzijdig

De 4.29 is een sportieve fiets die gemaakt is voor de nederlandse MTB-parcours. Hij is daarom wendbaar zodat de bochten gemakkelijk en snel genomen kunnen worden. Het aluminium frame is sterk en stijf waardoor hij superlicht fietst. 

Naast de wendbare MTB is het ook een lekker sportieve vakantiefiets wanneer jij dat wilt. De Rohloff versie is voorzien van schroefpuntjes zodat er een bagagedrager en spatborden opgezet kunnen worden en de achterbrug is ietsjes langer zodat deze iets stabieler rijdt dan de derailleur versie.

Onderhoudsarm

Na het rijden ben je veel minder tijd kwijt aan het onderhouden van de fiets met de duurzame riemaandrijving. Schoonmaken doe je gewoon af en toe met water en een borstel. Smeren hoeft niet meer!

Firm-Tech

Niet alleen schijfremmen op de 4.29, maar ook de Magura Firm-tech hydraulische velgrem hoort bij de opties. De velgrem is minder kwetsbaar en gemakkelijk te onderhouden dan de schijfrem. Dit is een goede keus wanneer u de fiets gebruikt voor fietsvakanties die vooral over wat verharde paden gaan.

De voorvork maakt de fiets

Vorken maken de fiets! Kies een vork die het beste aansluit bij jouw wensen! Kies voor een Rockshox (telescoop) voorvork (rechts), een onderhoudsvrije en superlichte Lauf (links) of voor een vaste voorvork van carbon of van staal die ook nokjes heeft voor een lowrider. 

Santos 4.29 bikepacking

Bikepacking

Santos 4.29 fietsvakantie

Fietsvakantie

Santos 4.29 mountainbike Rohloff

Mountainbike

Advies

Met zoveel keuze voor 1 fiets wordt het lastig kiezen en dat weten wij. Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak en kom langs, wij adviseren graag wat het beste voor jou is.

O ja…. Naast al dat materiaal mag je zelf ook kiezen wat voor kleur het frame en de belettering mogen worden.