's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Lite serie

Ontdek welke fiets van Santos het beste bij jou past.

Fietsen uit de Santos Travel Lite serie zijn licht, strak en stabiel.

Travel Lite

Gedetailleerd, licht, stabiel en 28” wielen met brede banden. Genoeg ingrediënten voor een snelle comfortabele fiets om vol te hangen met tassen voor een fietsvakantie. Maar thuis gekomen zonder dragers een perfecte fiets voor woon/werk verkeer of een mooie recreatieve tocht.

ontdek de traveL Lite
Santos Travel Lite + plus riem pinion

Travel Lite +

Een Travel Lite maar dan met een plus . In de Travel Lite plus kunnen 2 verschillende wielmaten gemonteerd worden. Hij heeft een Pinion versnellingsbak en schijfremmen. Een toekomst bestendige all-round fiets die alle kanten op kan.

Ontdek de Travel Lite +
Santos Trekking Lite

Trekking Lite

Licht en snel maar toch sterk en duurzaam. Dan praten we over de sportieveling van Santos.

ontdek de Trekking lite
Santos Race Lite

Race Lite

Vier seizoenen op een fiets met een gebogen stuur, minimum aan onderhoud en een lekkere snelheid. Klinkt dat niet fantastisch!  De Race Lite is ontworpen om een snelle woon/werk fiets te zijn met het accent op kilometers maken ipv onderhoud en smeren.

ontdek de race lite
Santos Cross Lite bikepacking

Cross Lite

Geen montainbike of racefiets maar wel een ideale combinatie tussen terrein en snelheid. Hij biedt een goede mix voor een fietsvakantie met volle bepakking of juist voor bikepacking. Daarnaast ook voor een snelle race over het strand of door het bos met zo min mogelijk gewicht.

ontdek de Cross Lite

E-bike

Wanneer je extra steun kan gebruiken dan is een E-bike van Santos een goede oplossing. Het is geen apart Santos model maar een mogelijkheid om je Santos om te bouwen tot een E-bike.

ontdek de E-bike