's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travelmaster

Ontdek welke fiets van Santos het beste bij jou past.

Santos Travelmaster 2.6 een fiets om de werled mee rond te fietsen

Travelmaster 2.6

Een beroemde uit de Santos Travelmaster serie. Het compacte frame en de combinatie van 26” wielen met brede banden maakt van deze Santos een fiets die elk terrein aan kan. Framemaat begint vanaf 15” (40 cm) ideaal voor mensen die niet lang zijn maar wel lange afstanden willen fietsen.

ontdek de travelmaster 2.6
Santos Travelmaster 2.8

Travelmaster 2.8

Heerlijke Santos voor mooie toertochten of fietsvakanties op de verharde weg. Bepakt met alle tassen aan de bagagedragers kom je op de mooiste plekken. Ook de fietsforens rijdt graag met deze Travelmaster 2.8.

ontdek de Travelmaster 2.8
Santos Travelmaster 2+het nieuwse model

Travelmaster 2+

De Travelmaster 2+ is een doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8. Wat er veranderd is? hij is onder anderen stoerder gemaakt, er is ruimte gemaakt voor brede banden en er kan gekozen worden voor velg- en schijfremmen...

ontdek de travelmaster 2+
Santos Travelmaster 2.9

Travelmaster 2.9

De grote broer van de Travelmaster 2.6 maar dan met 29” banden. Het maakt niet uit waar je gaat fietsen, deze fiets helpt je om het doel te bereiken. De kenmerkende knik van de bovenbuis geeft deze Santos de bijnaam ‘Dromedaris’ en dat is hij ook letterlijk. Deze knik geeft extra ruimte waardoor er  3 flessen van 2 liter meegenomen kunnen worden.

ontdek de travelmaster 2.9
Santos Travel 3 plus +

Travelmaster 3+

De meest veranderlijke Travelmaster van Santos. Gemaakt door te luisteren naar ervaringen en gebouwd voor elk terrein of gebruik.

ontdek de travelmaster 3+

E-bike

Wanneer je extra steun kan gebruiken dan is een E-bike van Santos een goede oplossing. Het is geen apart Santos model maar een mogelijkheid om je Santos om te bouwen tot een E-bike.

ontdek de E-bike