's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos SUB

Santos SUB

De S.U.B. Van Santos staat voor Santos Urban Bike. Een model dat zijn tijd ver vooruit is.

De S.U.B. voelt zich overal thuis, in de stad, maar ook in het terrein. Met de mogelijkheid voor lekkere brede banden is hij trendy, comfortabel maar vooral ook licht rijdend zoals alle Santos fietsen.

Het model is enorm veelzijdig, rijdt hem kaal met alleen spatborden, of helemaal aangekleed met een kinderzitje. Het aluminium frame is enorm robuust en sterk, zelfs met de lichtgewicht aluminium voorvork. Daarom is het niet voor niets dé keuze van de politie, brandweer, ambulance en veiligheidsteams van de overheid.

Santos Sub riem
Rob's Bikecenter Santos Sub

De geometrie is afgeleid van de mountainbike zodat de fiets lekker wendbaar is. Daarbij is goed gekeken naar de veelzijdigheid van de fiets. Daarom zijn er slechts 3 maten; medium, large en extra large.

Er kan gekozen worden voor het lichte derailleursysteem, de betrouwbare Rohloffnaaf met 14 versnellingen ketting of riem aan gedreven of voor een single speed versie met riemaandrijving. Deze laatste is lekker simpel in het onderhoud en rijdt superlicht. Deze hebben wij in de winkel staan om eens lekker op te cruisen.

Dus waar dan ook, je voelt je thuis op een S.U.B. !