's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travel lite +

Santos Travel Lite + plus riem pinion

De Travel lite + is een broer van de Travel Lite maar dan met een "plus". Hij is even robuust, duurzaam en betrouwbaar en ziet er even gelikt uit. De “plus” houdt in dat er aan de fiets meer veranderingen aangebracht kunnen worden waardoor het karakter veranderd.

De wielmaat kan gekozen worden in 28”of  27,5”. Bij een 28” wiel kan er een band met een breedte van 42 tot 55 mm breed gekozen worden. De fiets blijft lekker vlot. Bij een 27,5” wiel wordt er een band van 62 mm gemonteerd. Het wiel is kleiner en daardoor sterker en de band is groter en kan meer comfort geven. Ideaal wanneer er ook op slechte of onregelmatige ondergrond gereden wordt.

Santos Travel Lite plus GS heren Neodrives Pinion Rob's Bikecenter

Op de Travel Lite + wordt een all-round versnellingsysteem van Pinion gemonteerd met 6, 12 of 18 versnellingen. Dit versnellingsysteem wordt in het midden van de fiets bij de trapas gemonteerd en heeft een groot bereik tussen licht en zwaar. Hierdoor is hij op vlak terrein en ook in bergachtig gebied goed te gebruiken.

Heeft u extra kracht nodig of wilt u vast rekening houden met de toekomst? De Travel Lite + kan ook met elektrisch ondersteuning uitgevoerd worden. Dat kan vanaf aanschaf of na een aantal jaar wanneer u toe bent aan een elektrische fiets. Het Neodrives ondersteuningsysteem wat dan gemonteerd wordt heeft een krachtige achterwiel motor en een afneembare accu op het frame. Lees hier meer over bij ons uitleg over de E-bike.

Kortom een uitstekende en snelle fiets om dagelijks voor woon- en werkverkeer te gebruiken. Hang een mooie tas van Ortlieb of Vaude aan de drager en hij is klaar voor een recreatieve tocht in het weekend. Wilt u de Travel Lite-+ gebruiken om de wereld te verkennen? Geen probleem ook met een maximale bepakking van 6 tassen blijft de Travel Lite + even strak, stabiel en betrouwbaar tijdens klimmen of dalen.

Santos Travel Lite plus D H frame

De veelzijdigheid komt direct terug in het frame. De Travel Lite plus kan gekozen worden in heren als dames frame. Om de stijfheid te bewaren heeft het dames frame een hoge instap. Hierdoor kan de fiets tijdens een fietsvakantie ook met volle bepakking gebruikt wordt.

De Carbon Gates aandrijfriem zorgt er voor dat de aandrijving robuust en met weinig onderhoud is.  Tel daarbij op het voordeel van een afgesloten versnellingsapparaat en u komt uit op duizenden probleemloze fietskilometers met zeer weinig onderhoud en slijtage.

Veilig en op tijd stoppen is geen probleem met de gemonteerde hydraulische schijfremmen op de  Travel Lite plus. Er kan gekozen worden voor een Shimano XT remsysteem of wanneer je meer remkracht wilt hebben een Hope Tech 3-V4 systeem met een dubbel zuigersysteem en dikke, sterke 203 mm schijven

Een Santos met zoveel opties vraagt om een goed advies bij het samenstellen. Wij adviseren u graag over de onderdelen, met een fietsmeting en de samenstelling zodat de Travel Lite plus helemaal aansluit bij uw wensen.

Over één ding geven wij helaas weinig advies en dat is de kleur. Deze zult u toch echt zelf moeten bepalen. Om daarbij te helpen hebben wij alle kleurstalen in de winkel zodat de kleur altijd in het echt gezien kan worden.