's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travel lite

Travel Lite

De Travel lite is met zijn elegante uitstraling een vervolg op de Travelmaster serie zonder dat er iets verloren gaat aan de veelzijdigheid. Hij is even robuust, duurzaam en betrouwbaar maar dan verder afgewerkt en ziet er gelikt uit door de glad gepolijste lasnaden. 

De veelzijdigheid komt direct terug in het frame. De Travel Lite kan gekozen worden in heren als dames frame. Om de stijfheid te bewaren heeft het dames frame een hoge instap hierdoor kan de fiets met volle bepakking tijdens een fietsvakantie gebruikt wordt.

Fietsen uit de Santos Travel Lite serie zijn licht, strak en stabiel.
Santos Travel Lite urban fietsforens forens fiets rohloff riem rotterdam

Robuust en chique

De Travel Lite is een sterke reisfiets geschikt voor veel bagage en lange reizen, maar is wel schitterend afgewerkt met gladde lasnaden. Door een speciaal procede blijft de sterkte gegarandeerd.

De Travel Lite heeft sterke vakantiewielen. Daar passen brede banden op die zorgen voor rij comfort en grip. De wielen worden met de hand nagespannen en zijn voorzien van sterke spaken en speciale spaaknippels die niet kunnen loslopen. 

De Travel Lite is ontworpen voor de uiterst betrouwbare Rohloffnaaf in combinatie met de onderhoudsarme Gates riemaandrijving. De Rohloffnaaf heeft een groot bereik met gelijke stappen tussen de versnellingen. Hierdoor kun je er ook de bergen mee in. 

Ook in het elektrisch

Het Pendix ondersteunings systeem kan op de Travel Lite als optie gekozen worden. Wilt u achteraf de fiets aanpassen? Dat kunnen wij ook voor u doen.

Lees hier meer over Pendix.

Sterke bagagedrager

Het Travelrack XL is door Santos zelf ontworpen om tot 40 kilo bagage mee te nemen. De drager is extra lang om ook bovenop een lange tas te leggen. 
Het achterlicht is ook goed beschermt. Spatbordstangen zijn ook overbodig geworden dankzij het slimme ontwerp.

SON oranje edel lux Santos Rohloff
Santos Travel Lite Rob's Bikecenter
Santos Travel Lite Rohloff riem SON oranje vakantiefiets forens