's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travel lite

Fietsen uit de Santos Travel Lite serie zijn licht, strak en stabiel.

Travel Lite 

De Travel lite is met zijn elegante uitstraling een vervolg op de Travelmaster serie zonder dat er iets verloren gaat aan de veelzijdigheid. Hij is even robuust, duurzaam en betrouwbaar maar dan verder afgewerkt en ziet er gelikt uit door de glad gepolijste lasnaden. Een uitstekende en snelle fiets om dagelijks voor woon- en werkverkeer te gebruiken. Doe een mooie tas van Ortlieb of Vaude aan de drager en hij is klaar voor een recreatieve tocht in het weekend. Wilt u de Travel Lite gebruiken om de wereld te verkennen? Geen probleem ook met een maximale bepakking van 6 tassen blijft de Travel Lite even strak, stabiel en betrouwbaar tijdens klimmen of dalen.

De veelzijdigheid komt direct terug in het frame. De Travel Lite kan gekozen worden in heren als dames frame. Om de stijfheid te bewaren heeft het dames frame een hoge instap hierdoor kan de fiets met volle bepakking tijdens een fietsvakantie gebruikt wordt.

Fietsen uit de Santos Travel Lite serie zijn licht, strak en stabiel.
Santos Travel Lite + plus riem pinion
Santos Travel Lite urban fietsforens forens fiets rohloff riem rotterdam

Bijna elke Travel Lite rijdt rond met een Son verlichtingset. De Son naafdynamo loopt licht en heeft bij lage snelheid voldoende vermogen waardor de Son koplamp een goede en brede lichtbundel van 80 lux geeft.

Een echte Allrounder zoals de Travel Lite vraagt ook om een allround versnellingssysteem wat probleemloos gebruikt kan worden in de stad op het land of over de bergen. Rohloff met 14 versnellingen biedt evenveel of zelfs meer bereik dan wat een derailleurversnelling kan geven. Tel daarbij op het voordeel van een afgesloten versnellingsapparaat en u komt uit op duizenden probleemloze fietskilometers met zeer weinig onderhoud en slijtage.

De aandrijving van een Rohloff naaf kan met een ketting gedaan worden en eventueel in combinatie met een kettingkast ter bescherming van uw kleding en tegen vuil. Maar bij een Santos zoals de Travel Lite is een Carbon Gates aandrijfriem natuurlijk de meest logische keus.

Over de remmen kunnen we kort zijn. Op de Travel Lite wordt de Magura FIRM-tech rem gebruikt in combinatie met een HS11 of HS33 remgreep. Een Magura FIRM-tech rem is direct aan het frame gemonteerd wat het een hoge stijfheid geeft. De bediening van de rem is licht en de remkracht hoog. Ook is het systeem zo ontworpen dat het verwisselen van de remblokken kinderspel is geworden.

Een Santos met zoveel opties vraagt om een goed advies bij het samenstellen. Wij adviseren u graag over de onderdelen, met een fietsmeting en de samenstelling zodat de Travel Lite helemaal aansluit bij uw wensen.

Over één ding geven wij helaas weinig advies en dat is de kleur. Deze zult u toch echt zelf moeten bepalen. Om daarbij te helpen hebben wij alle kleurstalen in de winkel zodat de kleur altijd in het echt gezien kan worden.

SON oranje edel lux Santos Rohloff
Santos Travel Lite Rob's Bikecenter
Santos Travel Lite Rohloff riem SON oranje vakantiefiets forens

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index