's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travelmaster 2.6

Een fiets van wereldniveau

Deze bekende wereld fiets van Santos bewijst al jaren zijn grote klasse. Waarom? De Santos Travelmaster 2.6 is een veelzijdige fiets en voelt zich in elk terrein thuis. Van verharde wegen in Europa, kiezelpaden in Marokko tot het onherbergzaam terrein in het Andesgebergte. Zoek op internet naar wereldfietsers en u komt ongetwijfeld fietsers op een Travelmaster 2.6 tegen.

Geen opsmuk aan deze fiets maar gewoon oersterk, stabiel en heerlijk om mee te fietsen. Sterke 26” wielen en stevige Tubus bagagedragers geeft de Travelmaster 2.6 alles om als een pakezel beladen te worden. Bent u niet al te lang en is de juiste maat fiets lastig te vinden? Met een framehoogte vanaf 15” (40 cm c/t) is deze fiets ideaal voor mensen die net dat maatje kleiner nodig hebben.

De Travelmaster 2.6 is leverbaar met een derailleur versnelling of met een betrouwbare Rohloffnaaf.

Kies je voor een derailleur dan kun je er van op aan dat je (bijna) overal ter wereld vervangingsmateriaal kan vinden wanneer het stuk gaat.

Kies je voor een Rohloffnaaf... dan gaat het niet stuk. Bijna niet althans, en anders kunnen wij u onderdelen toesturen. 

Comfort en sterk

Door de brede banden rolt de Travelmaster gemakkelijk overal overheen. De 26 inch wielen zijn enorm sterk zodat er veel gewicht meegenomen kan worden.

Brakepower by Santos

Magura hydrolische remmen zorgen voor een veilig gevoel in de afdaling. Met weinig handkracht heb je veel remkracht. Onderhoudsarm en slijtvaste remblokken.

Speciaal voor deze remmen heeft Santos een eigen brakebooster ontworpen zodat hij nog iets harder kan remmen en het frame minder belast wordt.

Neodrives Z20 krachtige achterwiel motor zoals door Santos in de fietsen wordt toegepast

Kiest u voor een derailleursysteem dan is er de mogelijkheid om later een Neodrives systeem te monteren. Een krachtig ondersteuningssysteem dat stil is én met een grote actieradius.

Bij de Rohloff versnellingsnaaf én het derailleursysteem kan er een Pendix middenmotor op gemonteerd worden. Eenvoudig en betrouwbaar. De Pendix is stil en geeft net dat steuntje in de rug wanneer u hem nodig heeft.