's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travelmaster 2.6

Santos Travelmaster 2.6 een fiets die alles kan

Deze bekende wereld fiets van Santos bewijst al jaren zijn grote klasse. Waarom? De Santos Travelmaster 2.6 is een veelzijdige fiets en voelt zich in elk terrein thuis. Van verharde wegen in Europa, kiezelpaden in Marokko tot het onherbergzaam terrein in het Andesgebergte. Zoek op internet naar wereldfietsers en u komt ongetwijfeld fietsers op een Travelmaster 2.6 tegen.

Geen opsmuk aan deze fiets maar gewoon oersterk, stabiel en heerlijk om mee te fietsen. Sterke 26” wielen en stevige Tubus bagagedragers geeft de Travelmaster 2.6 alles om als een pakezel beladen te worden. Bent u niet al te lang en is de juiste maat fiets lastig te vinden? Met een framehoogte vanaf 15” (40 cm c/t) is deze fiets ideaal voor mensen die net dat maatje kleiner nodig hebben.

Zoals bij elke Santos is deze fiets naar keuze samen te stellen. De Travelmaster 2.6 kan uitgevoerd worden met een derailleursysteem. Wilt u meer betrouwbaarheid en minder onderhoud dan kunt u kiezen voor een Rohloff versnellingsnaaf. Hetzelfde geldt voor het remsysteem dat kan een kabel bediende Shimano V-brake remset zijn of een krachtig hydraulisch remsysteem van Magura.

Het samenstellen van de fiets hoeft u niet alleen te doen. Rob’s Bikecenter adviseert u en met een uitvoerige zithoudingmeting passen wij de fiets aan naar uw lichaam. Zo wordt deze Santos een fiets die helemaal naar wens en op maat is en daardoor geschikt voor het doel waar u hem voor gaat gebruiken. Alleen de kleur… daar geven wij geen advies over, dat mag u zelf uitzoeken. 

Hebt u een extra duwtje in de rug nodig? De Travelmaster 2.6 kan ook als E-bike uitgevoerd worden. De krachtige Neodrives of Pendix elektronische ondersteuning past ook prima in de Travelmaster 2.6. Deze keuze kan ook later uitgevoerd worden wanneer het extra duwtje nodig is.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index