's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Travelmaster 2.8

Santos Travelmaster 2.8

Travelmaster 2.8 voor fietsen in Europa

Een mooie Santos en heerlijk om mee te rijden. De Travelmaster 2.8 is de meest normale fiets uit de ‘Travel’ serie. Meest normaal omdat er in deze Travelmaster 28 inch wielen, met een maximale band breedte van 42 cm, gemonteerd worden die hun weg prima weten te vinden op verharde of gravel wegen. Ideaal om te gebruiken voor fietsvakanties op de Europese wegen of wanneer u weet dat de route verhard blijft. De Travelmaster 2.8 wordt niet alleen voor fietsvakanties gebruikt.  Het is ook een veel gekozen fiets voor woon- werk verkeer, recreatief gebruik of langere fietstochten. Een fiets die normaal lijkt maar toch verschillend gebruikt kan worden.

De aandrijving van deze fiets kan gedaan worden door een derailleursysteem met 3x10 versnellingen. Dit is goed te gebruiken wanneer u de fiets meest recreatief gebruikt met mooi weer. Wordt de Travelmaster 2.8 gebruikt om dagelijks mee naar het werk te fietsen dan kunt u er zeker van zijn dat de Travelmaster 2.8 ook minder goed weer en vuil tegen gaat komen door regen, zand en pekel. Een derailleursysteem zal dan meer onderhoud nodig hebben en de slijtage wordt hoger. Wilt u weinig tijd aan onderhoud en snelle slijtage voorkomen dan is een Rohloff versnellingssysteem, gecombineerd met een riemaandrijving, een interessante optie voor u.
Rohloff heeft een inwendig versnellingssysteem wat negatieve invloeden van buitenaf uitsluit. De Carbon Gates aandrijfriem hoeft niet gesmeerd te worden (trekt daardoor ook geen vuil aan) en gaat vele malen langer mee dan een ketting.

Santos Travelmaster 2.8 Rohloff riem derailleur
Rohloff versnelling naaf rood
Santos Travelmaster 2.8 damesfiets mixte

Het remsysteem kan een kabelbediende V-brake rem zijn en een andere optie is een hydraulische bediende remsysteem van Magura. Een remkabel heeft wrijving en door vuil is er meer kracht nodig om goed te remmen. Het hydraulische Magura remsysteem is een afgesloten systeem en werkt door het verplaatsen van de remolie. Vuil kan niet in het systeem komen en u hebt een soepel werkende rem met een goede remkracht.

Wanneer op de voorvork een low-rider geplaatst wordt dan staat de Travelmaster 2.8 helemaal klaar om op fietsvakantie te gaan. Ook met volle bepakking blijft de Travelmaster 2.8 stijf en stabiel waardoor zijn goede rijeigenschappen behouden blijven.
Dit maakt van deze veelzijdige normale Santos een fantastische fiets waardoor hij veel gekozen wordt.

O ja… De Travelmaster 2.8 kan ook in de E-bike uitvoering gekozen worden.
Denk gelijk na over een kleur. Bij Santos heeft u het voor het zeggen. 

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index