's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travelmaster 2.8

Travelmaster 2.8 voor fietsen in Europa

Een mooie Santos en heerlijk om mee te rijden. De Travelmaster 2.8 is de meest "normale" fiets uit de Travel serie.  Deze Travelmaster heeft 28 inch wielen met een maximale band breedte van 42 cm gemonteerd  die hun weg prima weten te vinden op verharde of  lichte gravel wegen. Ideaal om te gebruiken voor fietsvakanties op de Europese wegen of wanneer u liever altijd op verharde wegen blijft. De Travelmaster 2.8 wordt niet alleen voor fietsvakanties gebruikt,  het is ook een veel gekozen fiets voor woon- werk verkeer, recreatief gebruik of langere fietstochten. Een fiets die normaal lijkt, maar toch verschillend gebruikt kan worden.

De fiets kan ook uitgerust worden met een derailleursysteem. Dit is goed te gebruiken wanneer u de fiets meestal recreatief gebruikt met mooi weer. Wordt de Travelmaster 2.8 gebruikt om dagelijks mee naar het werk te fietsen dan kunt u er zeker van zijn dat de Travelmaster 2.8 ook minder goed weer en meer vuil tegen gaat komen door regen, zand en pekel. Een derailleursysteem zal dan meer onderhoud nodig hebben en de slijtage wordt hoger. Heeft u weinig tijd voor onderhoud en wilt u snelle slijtage voorkomen dan is een Rohloff versnellingssysteem, gecombineerd met een riemaandrijving, een interessante optie voor u. De Carbon Gates aandrijfriem hoeft niet gesmeerd te worden en gaat vele malen langer mee dan een ketting.

Degelijk

De bagagedrager op de Travelmaster 2.8 is goed stevig. Zo kun je alle bagage meenemen die je wilt. 

Leuk detail; het achterlicht is ook goed beschermt.

Het remsysteem kan een kabelbediende V-brake rem zijn en een andere optie is een hydraulische bediende remsysteem van Magura. Een remkabel heeft wrijving en door vuil is er meer kracht nodig om goed te remmen. Het hydraulische Magura remsysteem is een afgesloten systeem, vuil kan niet in het systeem komen en u hebt een soepel werkende rem met een goede remkracht.

Santos Travelmaster 2.8 Rohloff riem derailleur
Rohloff versnelling naaf rood
Santos Travelmaster 2.8 damesfiets mixte