's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travelmaster 2.9

Het nieuwste, maar ook meest robuuste model uit de Santos Travelmaster serie. De Travelmaster 2.9 is een mix van de andere Travelmasters en is bij uitstek een Santos die uitnodigt om de wereld te verkennen. Hij heeft de degelijkheid en robuustheid van de Travelmaster 2.6 en het gemak en comfort van de Travelmaster 2.8. Daarnaast kan er net als de Travelmaster 3+ een bredere band gemonteerd worden en schijfremmen.

Een supersterk frame

Dat de Travelmaster 2.9 als bijnaam ‘Dromedaris’ heeft komt omdat het frame zijn karakteristieke bult heeft in de bovenbuis. Niet alleen de uitstraling van een Dromedaris, maar hij is ook echt een Dromedaris. Door de knik in de buis blijft er voldoende ruimte over om een 2 liter fles in de bidonhouder op de schuine onderbuis te steken. Ook aan de onderzijde van deze buis en aan de zadelbuis is er voldoende ruimte om een 2 liter fles te plaatsen. Met een voorraad van 6 liter water aan de fiets kan een woestijn kan geen excuus zijn om niet te blijven fietsen. Echt een Dromedaris.

Veelzijdig en sterk

De Travelmaster 2.9 is enorm veelzijdig. Hij is op te bouwen als tourfiets voor over asfalt en bospaden óf als stoere alleskunner waar je mee over rotspaden kunt rijden.

Handige eigenschappen

De Travelmaster 2.9 is samen te stellen met de beste materialen. Neem bijvoorbeeld lange extra sterke bagagedrager die zelf ontwikkeld is door Santos samen met Tubus.

Verder is uiteraard het frame geschikt voor riemaandrijving en is de voorvork speciaal aangepast voor de stekkerloze SON naafdynamo voor nog meer gemak. 

Rohloff én Pinion

De Travelmaster 2.9 is een betrouwbare fiets, mede door de slijtvaste en onderhoudsarme Rohloffnaaf. Er kan ook gekozen worden voor een Pinion versnellingsbak. Even betrouwbaar en slijtvast, maar met meer versnellingsmogelijkheden en de optie om een elektrisch achterwiel van Neodrives. 

Neodrives Z20 krachtige achterwiel motor zoals door Santos in de fietsen wordt toegepast

Kiest u voor de Pinion versnellingsbak dan is er de mogelijkheid om later een Neodrives systeem te monteren. Een krachtig ondersteuningssysteem dat stil is én met een grote actieradius.

Bij de Rohloff versnellingsnaaf kan er een Pendix middenmotor op gemonteerd worden. Eenvoudig en betrouwbaar. De Pendix is stil en geeft net dat steuntje in de rug wanneer u hem nodig heeft.

Al een beetje een idee hoe uw Travelmaster 2.9 moet worden of wilt u verder geïnformeerd worden over alle mogelijkheden wat voor u het beste is? Neem dan contact met één van onze adviseurs op om samen alle opties langs te lopen.