's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travelmaster 2 +

Santos Travelmaster 2+ randonneur nieuwerwets met Rohloff en schijfremmen Rob's Bikecenter

Travelmaster 2 + een stoere fiets met genoeg keuze

Het nieuwe model van Santos maar eigenlijk ook weer niet. Zet de Travelmaster 2+ naast de Travelmaster 2.8 en je ziet dat het een doorontwikkeling is van deze Santos. De basis is hetzelfde gebleven: een stevige fiets voor verschillende doeleinden zoals lange fietsvakanties, met lichte bepakking een weekend op pad en elke dag langs de file naar het werk fietsen.

Als met beide fietsen hetzelfde gedaan kan worden, wat is er dan veranderd waardoor het een nieuw model is?.

Het eerste wat opvalt zijn de remmen. Er kan gekozen worden voor velg- of schijfremmen. Daarnaast is de inbouwbreedte voor de wielen aangepast en kunnen er ook brede banden worden gemonteerd.Deze aanpassingen zorgen voor heel veel mogelijkheden in de opbouw van de Travelmaster 2+.Wat voor fiets gaat het worden. De schijfremmen geven de mogelijkheid om een racestuur te monteren. Hiermee kan de Travelmaster 2+ een heel nette nieuwerwetse randonneur worden. Voeg daar de bredere banden bij en hij kan ook nog eens met volle bepakking ruig terrein aan.

Hoeft het niet zo heavy? Geen probleem met wat smallere banden is het een chique randonneur die niet bang is voor veel kilometers.Toch liever een wat comfortabelere zit? Met een gewoon of licht gebogen stuur hebben we een normale toerfiets maar dan moet je nog wel kiezen welke breedte banden het prettigst bij jou passen.

De aandrijving kan op drie manieren. Een derailleur systeem met een ketting of een Rohloff 14 versnellingsnaaf met ketting of riem aandrijving.Pak daarbij nog de andere keuzes en kenmerken van deze Santos zoals de stevige Cro-Mo voorvork, speciale kabelgeleiders of het kleuren palet van meer dan 50 mogelijkheden en je hebt een fantastische fiets die helemaal bij jou past.

Santos Travlemaster 2+ comfortstuur schijfrem SON verlichting Rob's Bikecenter Santos Travelmaster 2+ Ergon racestuur disc schijfrem randonneur Rob's Bikecenter
Santos Travelmaster 2+ Rohloff disc Rob's Bikecenter
Santos Travelmaster 2+ Ergon racestuur disc schijfrem randonneur Rob's Bikecenter

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index