's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Travelmaster 2 +

Santos Travlemaster 2+ comfortstuur schijfrem SON verlichting Rob's Bikecenter

De Travelmaster 2+ is een door-ontwikkeling van de Travelmaster 2.8 . De verschillen tussen deze fietsen zijn te vinden in de bandbreedte, de mogelijkheid tot schijfremmen de veranderde geometrie.

Op de Travelmaster 2+ kunnen 50mm banden gemonteerd worden mét spatborden. Daardoor heeft de fiets comfort en grip. 

De velgrem ....

De 2+ is geschikt voor zowel velgrem als schijfrem. De velgrem, die op oliedruk werkt, remt stevig bij weinig handkracht. De blokjes zijn eenvoudig te vervangen. Het voordeel van de velgrem; ze lopen altijd wel vrij en zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud.

of de schijfrem ...

Wil je meer remkracht ( of een racebocht) dan kies je voor een schijfrem. Een ander voordeel is dat de fiets minder vuil wordt door remstof van de blokjes. De remblokken van schijfremmen gaan ook nog eens langer mee. Een schijfrem is iets minder praktisch in het onderhoud. 

De 2+ zit vol met leuke handige details zoals de externe kabelnokjes, zo kun je altijd bij de kabels wanneer het nodig is.

Je kan veel kiezen bij de Travelmaster 2+. Zo is er ook de keuze van deze fiets een snelle randonneur te maken, met een (comfortabele) racebocht. Hierdoor leg je gemakkelijk lange afstanden af en kun je veel van houding veranderen. Bij handklachten kan een racebocht ook helpen de klachten te verminderen. En het geeft natuurlijk ook een gave look aan de fiets. 

Santos Travlemaster 2+ comfortstuur schijfrem SON verlichting Rob's Bikecenter Santos Travelmaster 2+ Ergon racestuur disc schijfrem randonneur Rob's Bikecenter
Santos Travelmaster 2+ Rohloff disc Rob's Bikecenter
Santos Travelmaster 2+ Ergon racestuur disc schijfrem randonneur Rob's Bikecenter

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag