's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Trekking Lite

Een raspaard

De Trekking Lite is dé fiets voor de vlottere ritten. Woon-werk verkeer of lekker in het weekend touren. Licht, elegant en strak zijn de steekwoorden die passen bij de Santos Trekking Lite. 

Firm-Tech 

De Trekking Lite is uitgerust met onderhoudsvriendelijke krachtige ( firm) hydraulische velgremmen. Met weinig handkracht heb je veel remkracht. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook mooi strak en clean uit.

Ook voor sportieve dames

De Santos Trekking Lite heeft een sportieve damesversie die met haar gebogen bovenbuis de fiets ook een elegant uiterlijk meegeeft. Mooie gladde lasnaden maken de fiets helemaal af.

Pendix

Maak van de Trekking Lite een lichte elektrisch ondersteunde fiets met het Pendix systeem. Lees hier meer over het Pendix systeem.

Het verschil tussen de Trekking Lite en de Travel serie van Santos? Een mooi vergelijk is het verschil tussen een bergwandelschoen en een hardloopschoen. Met beide kunt u kilometers lopen alleen zijn ze elk gemaakt voor een ander doeleinde. Een Santos uit de Travel serie is een echte bergwandelschoen. Geschikt voor ruig terrein en vindt het niet erg om met volle bepakking stuiterend over een bergpad te rijden. De Trekking Lite is een lichte en snelle fiets en helemaal in zijn element op een vlakke strakke weg tijdens een toertocht waarbij de snelheid opgevoerd wordt. Een Lite Rack of Vega achterdrager zorgt ervoor dat bagage meegenomen kan worden. Dit maakt van de Trekking Lite een geschikte fiets voor woon- werkverkeer. En wilt u een makkelijke fietsvakantie maken dan brengt de Trekking Lite u graag naar een B&B of hotel.

Wat u wilt, dat is waar wij als Santos dealer naar luisteren. En dat is nu net het punt wat Santos zo sterk maakt. U hebt het voor het kiezen en wij adviseren daarbij. De Trekking Lite is in een dames- en herenframe te kiezen. Voor de aandrijving kan er gekozen worden uit een derailleur systeem van Shimano of een afgesloten versnellingssysteem van Rohloff of Pinion. Wilt u minder onderhoud en slijtage zodat u meer tijd over houdt om te fietsen dan is een Carbon Gates aandrijfriemeen aanrader. Santos heeft met succes de Trekking Lite en sportief karakter gegeven. Bijvoorbeeld het lage gewicht rond de 10kg en een bandenmaat tot 35 mm dragen hier aan bij.

Santos Trekking Lite
Rob's Bikecenter Trekking Lite

Lastig… een juiste keuze maken over welke Santos voor u geschikt is en wat voor onderdelen voor u het beste zijn?

Geen nood, wij adviseren u graag en nemen de tijd om naar u te luisteren om te weten wat uw wensen zijn, waar u de Santos voor wilt gebruiken en wat voor zithouding het beste bij uw lichaam past. Niet voor niets gebruiken wij een camera bij ons pasfiets systeem. Hierdoor zien we meer en kunnen wij meten welke zit het beste bij u past.

De Trekking Lite is ook leverbaar als E-bike.

Kom gewoon eens langs en ervaar SANTOS.