's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Trekking Lite

Santos Trekking Lite

Het verschil tussen de Trekking Lite en de Travel serie van Santos? Een mooi vergelijk is het verschil tussen een bergwandelschoen en een hardloopschoen. Met beide kunt u kilometers lopen alleen zijn ze elk gemaakt voor een ander doeleinde. Een Santos uit de Travel serie is een echte bergwandelschoen. Geschikt voor ruig terrein en vindt het niet erg om met volle bepakking stuiterend over een bergpad te rijden. De Trekking Lite is een lichte en snelle fiets en helemaal in zijn element op een vlakke strakke weg tijdens een toertocht waarbij de snelheid opgevoerd wordt. Een Lite Rack of Vega achterdrager zorgt ervoor dat bagage meegenomen kan worden. Dit maakt van de Trekking Lite een geschikte fiets voor woon- werkverkeer. En wilt u een makkelijke fietsvakantie maken dan brengt de Trekking Lite u graag naar een B&B of hotel.

Wat u wilt, dat is waar wij als Santos dealer naar luisteren. En dat is nu net het punt wat Santos zo sterk maakt. U hebt het voor het kiezen en wij adviseren daarbij. De Trekking Lite is in een dames- en herenframe te kiezen. Voor de aandrijving kan er gekozen worden uit een derailleur systeem van Shimano of een afgesloten versnellingssysteem van Rohloff of Pinion. Wilt u minder onderhoud en slijtage zodat u meer tijd over houdt om te fietsen dan is een Carbon Gates aandrijfriemeen aanrader. Santos heeft met succes de Trekking Lite en sportief karakter gegeven. Bijvoorbeeld het lage gewicht rond de 10kg en een bandenmaat tot 35 mm dragen hier aan bij.

Santos Trekking Lite
Rob's Bikecenter Trekking Lite

Bij een snelle en sportieve fiets hoort een goed en betrouwbaar remsysteem. Santos monteert op de Trekking Lite het hydraulische FIRM-tech remsysteem van Magura. De remblokken staan altijd goed op de velg en moeten de remblokken vervangen worden dan kan dat zelf uitgevoerd worden door iemand met twee linker handen. Bij het FIRM-tech remsysteem zijn de remmen direct aan het frame gemonteerd wat meer stijfheid geeft. De hydraulische bediening zorgt voor een krachtige rem wat soepel te bedienen is.

Lastig… een juiste keuze maken over welke Santos voor u geschikt is en wat voor onderdelen voor u het beste zijn?

Geen nood, wij adviseren u graag en nemen de tijd om naar u te luisteren om te weten wat uw wensen zijn, waar u de Santos voor wilt gebruiken en wat voor zithouding het beste bij uw lichaam past. Niet voor niets gebruiken wij een camera bij ons pasfiets systeem. Hierdoor zien we meer en kunnen wij meten welke zit het beste bij u past.

De Trekking Lite is ook leverbaar als E-bike.

Kom gewoon eens langs en ervaar SANTOS.

Stel een vraag
Verzend
Contact

's Herenstraat 3a
3155 SH Maasland
Nederland

010-5912318
info@robsbikecenter.nl