's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Santos Trekking

De Urban serie van Santos heeft fietsen die goed te gebruiken zijn in de stad en voor dagelijkse ritten.

De Trekking is gemaakt om heerlijk te toeren maar door zijn veelzijdigheid kan deze Santos nog veel meer. De Trekking is goed te gebruiken wanneer u veel recreatieve tochten rijdt en wanneer u niet bang bent voor een wat langere afstand. Een mooie rit over de dijken in Zeeland, de duinen in Holland of kilometers maken door de bossen in Gelderland maar ook alle heuvels in Zuid Limburg rollen makkelijk weg onder zijn wielen.

Naast het toeren vindt de Trekking het helemaal niet erg als hij dagelijks wordt gebruikt als woon- werkfiets. Veel fietsforensen hebben niet voor niets voor deze Santos gekozen.

En wanneer het toch een licht fietsvakantie wordt dan hangt u gewoon de tassen aan de achterdrager en u kunt op pad.

Opvallend bij de Trekking is de keuze die gemaakt kan worden voor een voorvork. Bij deze toerfiets kan er gekozen worden voor een lichte carbon of aluminium voorvork. Bij deze voorvorken kan er geen low-rider gemonteerd worden maar wanneer u Trekking voor het toeren of een lichte fietsvakantie gebruikt dan heeft u aan de achterdrager voldoende om daar de tassen aan te hangen.

Speciaal voor dames kan de Trekking gekozen worden in een mixte frame of een frame met lage instap.

Iemand die zijn Trekking gebruikt voor bijvoorbeeld toertochten zal andere eisen stellen aan het versnellingssysteem dan de fietsforens die zijn Trekking dagelijks door weer en wind gebruikt.

In het eerste geval volstaat een Shimano derailleursysteem maar bij een zwaardere belasting en omstandigheden is een Rohloff of Pinion versnellingssysteem aan te raden. Gecombineerd met een Carbon Gates riemaandrijving wordt slijtage en onderhoud tot een minimum beperkt. En wilt u extra ondersteuning? Van de Trekking is ook een prima E-bike te maken.

Net als elk andere Santos is ook de Trekking naar wens samen te stellen van kleur tot zadel.

Wanneer u met ons een afspraak maakt dan maken wij samen een fiets die helemaal bij u past. Het samenstellen begint bij ons met luisteren naar wat u wilt en welke wensen u heeft. Ook wordt er gekeken naar welke zithouding het beste bij u past en daarna begint het samenstellen.

En voordat u de Santos aanschaft moet er eerst proef gereden worden. Zo weet u zeker dat u een Santos koopt wat bij u past.

Maak online of telefonisch een afspraak voor een informatief, persoonlijk en vrijblijvend gesprek.