's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Travelmaster 2.6

Santos Travelmaster 2.6

Travelmaster 2.6 een stoere alles kunner

Gewoon een wereld fiets. Deze oer Santos bewijst al meer dan 10 jaar zijn grote klasse op fietsgebied. En dat gebied is  groot… heel groot. Zo wijd de wereld strekt.
Waarom? De Travelmaster 2.6 is een veelzijdige fiets en voelt zich in elk terrein thuis. Van de mooie verharde wegen in Europa, over de kiezel paden in Marokko tot het onherbergzaam terrein in het Andesgebergte. Zoek op internet naar wereldfietsers en u komt ongetwijfeld Travelmaster 2.6 rijders tegen. Een mooi voorbeeld is Alwart Boers.

Geen opsmuk aan deze fiets maar gewoon oersterk, stabiel en heerlijk om mee te rijden.Met de 26” wielen en Tubus bagagedragers heeft deze Travelmaster 2.6 alles in zich om als een pakezel opgeladen te worden en er op uit te trekken.
Bent u niet al te lang en is de juiste maat fiets moeilijk te vinden? Met een framehoogte vanaf 15” (40 cm c/t) is deze fiets ideaal om al uw fietswensen te vervullen.

Zoals bij elke Santos is deze fiets naar keuze samen te stellen. De Travelmaster 2.6 kan uitgevoerd worden met een derailleursysteem en wilt u meer betrouwbaarheid en minder onderhoud dan kunt u kiezen voor een Rohloff versnellingsnaaf of zelfs een Pinion versnellingsbak. Hetzelfde geldt voor het remsysteem dat kan een kabel bediende Shimano V-brake remset zijn of het krachtige hydraulische remsysteem van Magura.
Het samenstellen van de fiets hoeft u niet alleen te doen. Rob’s Bikecenter adviseert u bij het samenstellen en wij passen de fiets af naar uw lichaam zodat u een fiets krijgt die helemaal naar wens is en geschikt voor het doel waar u hem voor gaat gebruiken. Alleen de kleur… daar geven wij geen advies over, dat mag u zelf uitzoeken.

Hebt u een extra duwtje in de rug nodig? De Travelmaster 2.6 kan ook als E-bike uitgevoerd worden. De krachtige Go SwissDrive elektronische ondersteuning past ook prima in de Travelmaster 2.6. Deze keuze kan ook later pas uitgevoerd worden. Dan hebt u geen andere fiets nodig wat extra ondersteuning kunt gebruiken. 

Maak online of telefonisch een afspraak voor een informatief, persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Contact

Rob's Bikecenter
's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland
010 - 59 12 318  | info@robsbikecenter.nl | www.robsbikecenter.nl

Stel een vraag

Versturen

Onze Social Media kanalen

© 2018 Rob's - Bikecenter    index