's Herenstraat 3a, 3155 SH Maasland  T: 010 - 59 123 18 | E: info@robsbikecenter.nl

Touring Santos & Idworx

Santos en Idworx hebben voor de toerfietser een aantal mooie toer of touring modellen.

Deze fiets brengt jouw elke dag naar jouw werk en staat voor je klaar wanneer je in het weekend een relaxed stuk rijden wilt. Kopje koffie onderweg met een lekkere koek uit de fietstas. 

De Toerfiets is een fiets met een comfortabele houding, hij houdt van asfalt, maar kan ook wel een stukje licht onverhard aan. In deze catagorie vindt je ook de iets meer wendbare fietsen. 

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de fiets met de Santos configurator en adviseren over alle mogelijkeheden. Het kopen van de juiste fiets maken wij heel overzichtelijk. 

Easy Rohler Evo

Helemaal geoptimaliseerd voor fietsvakanties en wereldreizen met zijn 14 versnellingen Rohloffnaaf. Optioneel is een riemaandrijving, maar standaard al uitgerust met de extra slijtvaste ketting en speciaal voortandwiel. Hij heeft een comfortabele zithouding en is solide en stabiel.

ontdek de  Easy Rohler evo
De Urban serie van Santos heeft fietsen die goed te gebruiken zijn in de stad en voor dagelijkse ritten.

Trekking

De naam Trekking zegt het al. Bedoelt voor dagelijkse en mooie fietstochten. Deze bijna normale fiets van Santos heeft 28" wielen en is licht en sportief opgebouwd. Goed geschikt om te toeren, naar het werk te fietsen of voor alle gewone dagelijkse ritten.

ontdek de Trekking
Santos Race Lite

Race Lite

Vier seizoenen op een fiets met een gebogen stuur, minimum aan onderhoud en een lekkere snelheid. Klinkt dat niet fantastisch?  De Race Lite is ontworpen om een snelle woon/werk fiets te zijn met het accent op kilometers maken ipv onderhoud en smeren.

ontdek de race lite
Santos Trekking Lite

Trekking Lite

Licht en snel maar toch sterk en duurzaam. Dan praten we over de sportieveling van Santos die wendbaar is en snel.

ontdek de Trekking lite

Grandone - Grandone Travel

De randonneur is opnieuw leven ingeblazen. Door het stabiele sterke frame  met steekassen voor en achter is er een compromisloze randonneur ontstaan, en zonder alle accessoires is het een heerlijke gravelbike. Alleen in derailleur verkrijgbaar. 

ontdek de Grandone